Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
25.10.2017.

It's ugly, until Rihanna decides it's not

Pre nekoliko nedelja, dok sam skrolovala Instagramom, naletela sam na sliku na kojoj je pisalo 'It's ugly, until Rihanna decides it's not'. Prvo sam umrla od smeha, a onda sam shvatila da je to zapravo živa istina!

Kada samo pomislim na to koliko je trendova ona nosila prva, a mi se prvo krstili, a onda posle par meseci pratili te iste trendove, koji su nam odjednom bili tako kežual i kul. 

Da li se sećate stvari koje je ona prva nosila? Čupave papuče, pidžamu u izlaske, mrežaste čarape, tortica-haljinu...lista je predugačka.

Tako da s obzirom na to da godinama unazad ruši sva modna pravila, nisam se iznenadila kada je Puma baš nju izabrala da uradi sopstvenu kolekciju – Fenty!

Naravno da nismo očekivali da njena kolekcija bude kežual kolekcija za svaki dan. Očekivali smo OVO: Puma x Fenty Cleated Creeper. Edgy, drugačije,jednom rečju - Rihanna. Njena treća Fenty kolekcija za Pumu bila je uglavnom inspirisana back to school i college fazonom, ali nije to taj koledž na koji vi mislite, u pitanju je Bad Gal RiRi Univerzitet smiley

Kada sam osmišljavala outfit, najpre sam htela da to bude pravi back to school iz 90-ih, medjutim, ono što sam zaista htela da vam pokažem je da ova kolekcija može da bude vrlo nosiva, tako da sam se odlučila za klasičan street style i pokazala vam kako možete svakodnevno da furate ove kaki platforme. 

Na kraju, mnogo vas na Instagramu me je pitalo da li su patike udobne i moj odgovor je da su super udobne. I drugo najčešće pitanje se ticalo veličine. Ja inače nosim patike u broju 39, medjutim Puma x Fenty Cleated Creeper patike su mi malo velike, pa biram 38 ili 38.5.

Do narednog čitanja,

 

Du Yo

Slični članci