20/09 2017.
Blogger Pick

Have you hugged your foot today?

Jesenja kolekcija Nike Air Huarache lanisarala je fantastične boje kao što su maslinasto zelena i burgundy crvena. I da, to je deo muške kolekcije dizajnirane da dominira svim sivo-crnim jesenjim odevnim kombinacijama, ali i urbanim street stilom. Razgledajte ove dvobojne lepotice, dok se podsećamo kako i zašto je Nike Air Huarache postao toliko poznat.

Prvo izdanje ovih patika predstavljeno je 1991. Nazvane po Indijanskim sandalama, Nike Air Huarache je promovisan sloganom „Have You Hugged Your Foot Today?”. Ovo je pod svetla reflektora stavilo specijalan dizajnerski element - spandex čarape u sklopu gornjišta.

Čarapa doslovno grli tvoje stopalo, pa još kad se iskombinuje sa čuvenim Nike AIR sitemom i plastičnim dodatkom na peti koji stopalo drži u pravilnom položaju, Huarache nema konkurenciju kada je u pitanju udobnost. Tako je stvoren Huarache fit! Sa minimalnim brendingom, fenomenalnim spoljašnjim dizajnom i najlonskim uloškom, ovo je definitvno model koji omogućava najbolji učinak. Zato je prvobitno dizajniran za sportiste.

Od prvog izdanja do danas, copy glasi: “Stripped to the bare essentials” – u osnovi UDOBNOST. Kao inspiracija za ovakav sistem poslužilo je skijanje na vodi (Tinker je obožavao prijanjajuće elastične čarape i odatle je pozajmio ideju za svoju kreaciju). Nakon toga, Huarache ništa nije moglo da zaustavi.

Odmah nakon prvog nastupa, ovaj model je iskočio iz okvira sportske obuće. Jerry Seinfeld ih je nosio na TV-u, Michael Johnson ih je reklamirao… Legenda je rođena! Danas ih možete videte svuda po ulicama. Istinski zaljubljenici u Nike imaju bar jedan par u svojoj kolekciji.

Zato vas molim za minut zahvalnosti Tinkeru Hatifildu i ekipi za njihov savršen izum - Nike Air Huarache.

Later,

Mihai

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

18.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Pročitaj novu blog priču dobro poznatog člana našeg Buzz Crew-a, Lex-a.   Ako zanemarimo raspad Bijelog Dugmeta i početak služenja šesto...
12.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Hello, hello, moja draga ekipo ljubitelja patika! Da li ste spremni da sa mnom “uplovite” u novi blog? Ja sam Andrea Din, a ovo je priča o mojim ...
03.
Nov.
2020.
Blogger Pick
Zdravo svima, Ja sam Pero Martić, slovenački gamer, YouTuber, glumac i pevač, a ovo je moja prva Buzz Crew priča. Iako i u normalnim okolnostima bez ikakvih...
string(0) ""
string(0) ""