20/09 2017.
Blogger Pick

Have you hugged your foot today?

Jesenja kolekcija Nike Air Huarache lanisarala je fantastične boje kao što su maslinasto zelena i burgundy crvena. I da, to je deo muške kolekcije dizajnirane da dominira svim sivo-crnim jesenjim odevnim kombinacijama, ali i urbanim street stilom. Razgledajte ove dvobojne lepotice, dok se podsećamo kako i zašto je Nike Air Huarache postao toliko poznat.

Prvo izdanje ovih patika predstavljeno je 1991. Nazvane po Indijanskim sandalama, Nike Air Huarache je promovisan sloganom „Have You Hugged Your Foot Today?”. Ovo je pod svetla reflektora stavilo specijalan dizajnerski element - spandex čarape u sklopu gornjišta.

Čarapa doslovno grli tvoje stopalo, pa još kad se iskombinuje sa čuvenim Nike AIR sitemom i plastičnim dodatkom na peti koji stopalo drži u pravilnom položaju, Huarache nema konkurenciju kada je u pitanju udobnost. Tako je stvoren Huarache fit! Sa minimalnim brendingom, fenomenalnim spoljašnjim dizajnom i najlonskim uloškom, ovo je definitvno model koji omogućava najbolji učinak. Zato je prvobitno dizajniran za sportiste.

Od prvog izdanja do danas, copy glasi: “Stripped to the bare essentials” – u osnovi UDOBNOST. Kao inspiracija za ovakav sistem poslužilo je skijanje na vodi (Tinker je obožavao prijanjajuće elastične čarape i odatle je pozajmio ideju za svoju kreaciju). Nakon toga, Huarache ništa nije moglo da zaustavi.

Odmah nakon prvog nastupa, ovaj model je iskočio iz okvira sportske obuće. Jerry Seinfeld ih je nosio na TV-u, Michael Johnson ih je reklamirao… Legenda je rođena! Danas ih možete videte svuda po ulicama. Istinski zaljubljenici u Nike imaju bar jedan par u svojoj kolekciji.

Zato vas molim za minut zahvalnosti Tinkeru Hatifildu i ekipi za njihov savršen izum - Nike Air Huarache.

Later,

Mihai

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""