Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Buzz crew
13.09.2017.

PLAY DIFFERENT WITH PUMA

Ćao ljudi… Znate da sam jedna od onih nenormalnih ljubitelja patika, tako možete da pretpostavite kakva je moja reakcija bila kad sam čula da Puma stiže u Buzz i da stižu najnoviji modeli. Od tog momenta sam razmišljala koji bi to model najviše išao uz mene. Naravno odmah sam se zalepila za novi Puma Fierce Rope VR.

Ono što bi neki sigurno rekli jeste da je moj zaštitni znak vezivanje pertli oko članka, a konačno sam naletela na patike koje su stvorene da se nose tako, što me je oduševilo. Gornji deo je okružen dinamičnim sistemom vezivanja pertli koji omogućava kastomizaciju pri samom provalačenju pertli na način koji vama odgovara, tako da se konstantno možete igrati i nositi ih na više načina. Krajevi pertli su ukrašeni metalnim završetcima koji daju dodatnu kul notu.

Na peti se nalaze ojačanja koja pružaju dodatnu podršku i stabilnost. Đon je izrađen iz dva dela, središnji deo je od mekane gume koja omogućava savršenu udobnost. Ja sam za sebe izabrala Puma Fierce Rope VR u maslinastoj varijanti jer mi je to omiljena boja za jesen, a i ovih dana svoj stajling rešavam vrlo jednostavno - veliki muški duks i patike. Ono što ću sigurno sledeće da isprobam jeste suknja i Pumice, mislim da mogu mnogo dobro da idu na apsolutno sve. Slikaću vam kao i uvek, a vi mi obavezno dajte ideju kako biste ih vi nosili.

Do sledećeg puta...wink

Una

Slični članci