Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
06.09.2016.

Nike Air Max 90 PRM

 

Nike Air Max 90 prvi put je proizveden 1990. godine sa zvaničnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange. Model koji vam sada predstavljamo je novo PREMIUM izdanje predviđeno za jesenju sezonu izrađeno od kože, tekstila i čvrstog platna.


Ovo Premium izdanje dolazi kao deo „Ale Brown“ paketa u kome se pored AM90 nalaze i modeli BW, AM95 i Air Huarache. Celim paketom preovlađuje Midnight Navy boja i detalji braon boje po kojoj je ceo paket dobio naziv. Svi modeli izrađeni su od istih materijala, a paleta boja nas lagano priprema da jesen uveliko kuca na vrata.


Air Max 90, patika dizajnirana da zadovolji potrebe trkača pre 26 godina, prevazišla je svoju namenu i zauzela mesto među najpopularnijim lifestyle modelima današnjice. Silueta je pratila sve tehnološke inovacije, kako đona tako i gornjišta, ali se uvek vraćala svom izvornom izdanju.


Novo izdanje izrađeno je od PREMIUM materijala koji model čine čvrstim i u isto vreme i udobnim, a kako je model namenjen za jesenju sezonu ovo toplo gornjište daje savršenu klimatizaciju vašem stopalu. Za udobnost samog gazišta zadužena je Air Max komora u peti središnjeg dela đona.


Nike Air Max 90 PRM „Ale Brown“ zajedno sa ostalim Premium modelima ovog paketa AM BW i Air Huarache, potražite u BUZZ šopovima ili poručite online. 

 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...