Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
02.08.2017.

Adidas NMD_R2

Za sve one koji vole nomadski stil života i uživaju u izazovu osvajanja novih destinacija, adidas Originals predstavlja najnovije NMD_R2 i NMD_R2 PK patike. Modeli koji objedinjuju nasleđe legendarnog adidas Originals brenda i tehnologiju poslednje generacije, unose u modnu svakodnevnicu nešto drugačiji avanturistički stil. Napravljene u neutralnim paletama boja, NMD patike se savršeno uklapaju u svaku odevnu kombinaciju i čine da se sa lakoćom pokaže jedinstveni modni stav.

Gornjište NMD_R2 modela napravljeno je od rastegljivog materijala koji omogućava stopalu da „diše“ i prošareno je zanimljivim motivima bele boje. Izgled je upotpunjen nubuck delom koji se nalazi na sredini patike, kao i kožnim ojačanjem za petu i etiketom koji su zaštitni znak NMD modela. Pertle u istim tonovima boja i čarapa patike od meke kože dodatno doprinose originalnom izgledu. Đon je napravljen korišćenjem NMD BOOST tehnologije sa NMD_R2 asimetričnom EVA penom koja je ubačena na sredini. Rezultat je prepoznatljiva adidas dinamična silueta.

NMD_R2 PK model objedinjuje futuristički dizajn patike sa širokim spektrom komplementarnih grafičkih detalja. Primeknit gornjište u sivoj boji ističe siluetu patike, dok jedinstvena „shadow knit” tehnika stvara utisak da patika menja boju u zavisnosti od svetla. Izgled je upotpunjen pertlama u istoj boji, kao i kožnim ojačanjem za petu i BOOST središnjim đonom u koji je dodata asimetrično EVA pena.

NMD je dostupan globalno u Srbiji u Buzz Sneaker Station šopovima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Zrenjaninu.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...