Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
15.08.2016.

Adidas ZX FLUX

ZX FLUX CORE BLACK i All RED su novi modeli siluete koja se veoma brzo uklopila u adidas lifestyle priču u kojoj dominiraju retro modeli, prisutni već više decenija.
Adidas ZX Flux modeli inspirisani su retro izgledom modela ZX8000 sa koga nose osnovne elemente kao što su TORSION® sistem u đonu i podrška na peti patike koja doprinosi stabilnosti.


ZX Flux modeli su veoma lagani, čemu doprinose novi materijali i nova tehnološka dostignuća u samom procesu proizvodnje. Gornjište patike je uglavnom izrađeno iz jednog dela i daje puno mogućnosti za različite printove i kombinacije, boja koje ove modele čine veoma atraktivnim. Ova dva modela izrađena su od platna i sintetičkih ripstop materijala otpornih na habanje, a koji u isto vreme omogućavaju visoku propustljivost vazduha i odličnu ventilaciju stopala.


Ðon karakteriše poznati TORSION® sistem smešten u penastom EVA središnjem delu đona koji se na modelu ZX8000 koristi od 1988. godine. Torsion prdstavlja most između pete i prstiju gazišta koji ih spaja u jednu celinu, a u isto vreme omogućava nezavisno savijanje u toku fizičkih aktivnosti. Spoljašnji deo đona prekriven je tvrđom gumom koja omogućava dobro prianjanje na sve podloge i istrajnost.


ZX Flux je model koji je već od prvog izdanja rađen za sve uzraste oba pola, prilagođavan za sve sezone, pa je doživeo i zimsko poluduboko i duboko izdanje sa vodonepropustivim materijalima.
Ovo izdanje dostupo je u Core Black i All Red tonovima i možete ga pronaći u svim BUZZ šopovima.




 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...