Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
19.07.2016.

„Crochita“ i „Pavao“ - nova adidas Farm kolekcija

Leto je uvek u znaku prelepih boja, a adidas je ovo leto u saradnji sa brazilskom kompanijom FARM kreirao novu kolekciju za devojke pod nazivom „Crochita“, koja predstavlja eksploziju boja i energije.

Kolekcija je inspirisana Brazilom, zemljom iz koje potiče kompanija Farm, zemljom koja je poznata po egzotičnoj ptici Tukan, tropskom voću, ceđenoj marakuji, zavodljivim plažama sa belim peskom i najpoznatijim uličnim manifestacijama - karnevalima.

Kolekcija „Crochita“ donosi živopisne slike Rija, pretočene u različite printove buntovničkih i cvetnih otisaka, koji su samo naizgled spojeni heklanjem (popularnim zanatom u Brazilu) u jedinstvene i unikatne odevne komade. Tehnologija i miks sintetičkih materijala čine kolekciju laganom i udobnom, savršenom za vrele letnje dane, a neizostavne tri crte i adidas „trefoil“ su prefinjeno uklopljeni u unikatni dizajn.

Pored „Crochita“ kolekcije, adidas Originals i kompanija FARM donose nam i „Pavao“ kolekciju, koja iako u kombinaciji crne, sive i bele boje, zadržava motive i šare karakteristične za Brazil.

Obe kolekcije čine majice kratkih rukava, duksevi, helanke, torbe, patike, a za moderan outfit i vrele letnje dane tu je i neodoljiv kačket. Sve artikle „Crochita“ i „Pavao“ koji su već stigli u BUZZ pogledajte ovde.

Dovoljno da budete drugačiji, orginalni, a opet svoji.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...