Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
17.05.2016.

Adidas ZX FLUX Light Solid Grey

Adidas ZX Flux modeli inspirisani su retro izgledom modela ZX8000 sa koga nose osnovne elemente kao što su TORSION® sistem u đonu i podrška na peti patike koja doprinosi stabilnosti.
Ovaj model izrađen je u kombinaciji tekstila, kože i sintetičkih materijala.



ZX Flux modeli su veoma lagani čemu doprinose novi materijali i nova tehnološka dostignuća u samom procesu proizvodnje. Gornjište patike je uglavnom izrađeno iz jednog dela i daje puno mogućnosti za različite printove i kombinacije boja koje ove modele čine veoma atraktivnim. Na ovom izdanju podrška na peti, brending na jeziku i pločica na pertlama izrađeni su od grubo sečene kože, a ceo sklop boja i materijala daje modelu novu dozu ozbiljnosti. Za ovo izdanje odabrana je Solid Grey/St Pale Nude/Chalk White kombinacija boja.



Ðon karakteriše poznati TORSION® sistem smešten u penastom EVA središnjem delu đona koji se na modelu ZX8000 koristi od 1988. godine. Torsion prdstavlja most između pete i prstiju gazišta koji ih spaja u jednu celinu, a u isto vreme omogućava nezavisno savijanje u toku fizičkih aktivnosti. Spoljašnji deo đona prekriven je tvrđom gumom koja omogućava dobro prianjanje na sve podloge i istrajnost.



ZX Flux je model koji je već od prvog izdanja rađen za sve uzraste oba pola, prilagođavan je za sve sezone, pa je doživeo i zimsko poluduboko i duboko izdanje sa vodonepropustivim materijalima.
Ovo izdanje dostupo je u dve kombinacije boja i možete ga pronaći u našim šopovima.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...