Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
15.04.2016.

Converse PRO Leather – BELI KLASIK ZA SVE PRILIKE

Dizajn nove Converse PRO Leather patike vas neće iznenaditi, ali upravo to je ono što ćete kod njih voleti. Ovaj klasik jedna je od retkih patika koje su jednako in danas kao što su bile pre deset ili će biti za deset godina, a i ovog proleća bela boja ne silazi sa trona.

Udobnost siluete rezultat je  višedecenijske tradicije postavljanja najviših standarda širom sveta. U njihovoj dubokoj varijanti, inače izvornom Converse PRO Leather modelu, na koledžu je nastupao najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan, dok su ikone basketa Džulius Erving, Lari Berd i Medžik Džonson u njima osvajale NBA titule. Noseći danas niski, casual, model ne odajemo samo počast istoriji koja stoji iza svakog koraka, već svakim novim korakom šaljemo poruku kako nam je, i na nivou stila i na nivou primenjivosti, izvrsnost uvek na prvom mestu.

Patika je savršena za svakodnevnu upotrebu, a njena elegantna funkcionalnost čini je jednako atraktivnom od ulica kišnog Londona do vrućeg kalifornijskog asfalta. Namenjena je svim ljubiteljima neformalnog oblačenja, a uz malo odvažnosti možete da je nosite i u ozbiljnijim prilikama. Uostalom, ima li išta urbanije od belih old-school patika na farmerke i sako?

Belina patike razbijena je zelenim ili teget detaljima na peti i vrhu jezika, dok prepoznatljiva Converse zvezda prljavo-belog tona zaokružuje minimalizam klasičnog dizajna. Potražite je ekskluzivno u BUZZ SNEAKER STATION prodavnicama.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...