Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
16.04.2015.

Ultra Moire

Model koji je pred nama je poslednja verzija Nike Air Max 1 pod nazivom Ultra Moire.
 
 
 
 
Na prvi pogled vidimo siluetu orginalnog AM1 ali je u stvari u pitanju potpuno novi redizajnirani model na kome su upotrebljena poslednja tehnološka dostignuća i potpuno novi materijali nestandardni za ovaj legendarni model. Gornji deo patike urađen je iz jednog dela sa izlivenim poljima od reflektujućeg 3m materijala. Inspiracija za gornji deo patike došla je sa modela Zoom Moire + tako da je celo telo patike u sitnim rupicama koje omogućavaju bolju ventilaciju noge. Model koji vam predstavljamo je u Summit White/Challenge Red kombinaciji boja koje asociraju na prvi AM1 iz 1987 godine.
Najveća promena na ovoj patici je đon patike. U pitanju je nova legura izuzetno lagana i mekana koja je do sada korišćena na free run modelima, potrudili su se da otpor svedu na minimum a povecaju savitljivost tako da spolja đon izgleda isto kao regularni AM1 a sa donje strane su praznine kao na free run modelima. Još jedan dodatak na Ultra Moiru je i prozor sa donje strane patike tako da možete videti AM sistem i odozdo, on je zaštićen prozirnom legurom gume koja je korišćena i na Air 180 modelu a istu vrstu gume imamo i na prednjem delu đona.
Na Ultra Moire je sve urađeno kako bi patika bila što lakša I udobnija tako da je i uložak ortolite tehnologije koji je izrađen od ortopedske pene izuzetno lagan i efikasan u formiranju pravilnog gazišta korak napred u odnosu na dosadašnje gumirane uloške. 
 
 
 

Nike Air Max 1 Ultra Moire spoj tradicije i najnovije tehnologije bilo kao namenska za bavljenje sportskim aktivnostima ili svakodnevna fashion obuća sigurno ce zadovoljiti vaše potrebe i biti pouzdan partner ka ostvarenju ciljeva. Dostupan je u više različitih kombinacija boja.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...