What blows up Asia, conqueres the whole world – tako bi glasila parola o saradnji koja je nedavno napravila pravi vatromet u sneaker svetu. A kako i ne bi kada su snage udružili kreatori najpoznatijeg serijala anima i mangi „One Piece“, kompanija Toei Animation i brend Skechers. Ali, nemojte da vas to zavara! Nove Skechers patike nisu pokorile samo istinske anime nerds, već i ceo modni svet.

Nastala najpre u Južnoj Koreji, D’Lites X One Piece kolekcija brenda Skechers je neverovatnom brzinom osvojila Aziju, a potom i tržište Severne Amerike, da bi njena popularnost svoju kulminaciju doživela u Evropi, na globalnom događaju koji je održan u Londonu.

Inspirisane Luffy i Choper, junacima najpopularnijeg manga stripa na svetu, nove Skechers patike u crvenoj, plavoj i bež, odnosno roze, plavoj i bež kombinaciji boja, upotpunjuju efektni detalji, kao što je lik ovih junaka na jeziku patika.

Ne morate biti zaluđenik za anime i mange da biste nosili nove Skechers patike, naprotiv! One će izgledati podjednako atraktivno i ukoliko se uklope sa nešto drugačijim, pomalo atipičnim street style odevnim komadima, pa i sa luksuznom garderobom. Ako nam ne verujete na reč, Instagram je dokaz!

Skechers D’Lites X One Piece kolekcija ekskluzivno je dostupna u BUZZ šopu u TC Ušće, kao i u BUZZ online shop-u.