Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
05.07.2018.

CHOOSE WHITELY – ZAŠTO VOLIM BELE PATIKE?

Ovog leta zaboravi na pastelne boje i bogate kolorite, barem kada su patike u pitanju, jer novo pravilo letnjeg odevanja glasi – Choose Whitely! Nike Air Jordan, adidas Stan Smith, Reebok Classic ili popularne „starke“, odnosno Converse Chuck Taylor, modeli su koji se nose celo leto i koje jednostavno moraš da imaš.

One su vanvremenske, udobne, nezamenljive...

Nike je pravi izbor za trendsetere, zato što će dati urbanu notu svakom tvom stajlingu. Bele Air Max patike idealne su da street style kombinaciju upotpune vajbom devedesetih i učine da se, makar na kratko, osećaš kao hip hop zvezda. Air Jordan patike su pravi izbor svih sneakerhead-ova koji žele da njihova letnja kombinacija izgleda trendi, drugačije, a ujedno glamurozno i taaako efektno. Bele Nike Air Huarache patike biraj ukoliko želiš da futurističku notu daš i najjedostavnijoj kombinaciji, jer će je učiniti potpuno inovativnom.

Ako si ljubitelj klasike i besprekorno belih lifestyle modela koji su odraz vanvremenske elegancije, onda su adidas modeli pravi izbor za tebe. adidas Stan Smith ili Superstar patike biće tvoj najveći saveznik u bilo kojoj dnevnoj i večernjoj varijanti, pa smo sigurni da ćeš pronaći mnogo zanimljivih načina da ih uklopiš i poneseš ovog leta.

Još jedan klasik sneaker kulture upravo su Reebok Classic. Neprikosnovene su među muškarcima i ženama koji vole udobnost i ne odstupaju od proverenih modela. Odličan su izbor za šetnju i sve opuštene varijante, pa ćeš u njima bez problema izdržati ceo dan. Iz svoje kolekcije ne izostavi i Converse Chuck Taylor All Star, model koji je simbol mladalačkog bunta i individualnosti.

Choose Whitely ovog leta i omiljene bele patike pronađi u Buzz Online Shop-u. Izdvojili smo za tebe ponudu kojoj nećeš odoleti.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...