Urbane, trendi, kul, drugačije, vesele, prave letnje – baš takve su majice iz treće kolekcije DRESS YOUR ATTITUDE. Reč je o modelima koji interesantnim printovima, osnovnim i upečatljivim bojama, ali i urbanim gradskim dezenima privlače pažnju i predstavljaju pravi izbor za kraj proleća i početak leta.

Inspirisane urbanim motivima, BUZZ muške i ženske majice daće potpuno novi, drugačiji vajb svim vašim street style izdanjima, dok prijatni materijali od kojih su izrađene čine ove modele pravim izborom za sva letnja dešavanja. Festivali, žurke, šetnja pored reke ili na plaži – prilika u kojima ćete ih poneti je mnogo, baš kao i odevnih komada sa kojima ih možete uklopiti.

Budite maštoviti, smeli, drugačiji, igrajte se i uživajte u Buzz majicama koje odaberete, jer će one svakom vašem autfitu dati poseban pečat. Dobra vest je da BUZZ majice iz nove kolekcije već sada možete pronaći u BUZZ SNEAKER STATION  šopovima u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu, Užicu, Kruševcu, Subotici i Novom Pazaru, a možete ih naručiti i na sajtu www.buzzsneakers.com.      

Pronađi svoju BUZZ majicu & DRESS YOUR ATTITUDE.