Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
22.09.2017.

Adidas Athletics Z.N.E. Pulse Knit

Inspirisane sportistima i njihovim ubrzanim pulsom od uzbuđenja neposredno pred meč, adidas je kreirao novu „Z.N.E Pulse Knit“ kolekciju sa specijalnim „heartbeat knit“ printom. Z.N.E. kolekcija namenjena je da pruži dodatnu podršku sportistima van terena, a sam naziv „Zero Negative Energy“ asocira na period priprema u kome su pozitivan stav i koncentracija preko potrebni svakom sportisti.


Trenutak pred utakmicu kada buka nestane i jedino što čuješ su otkucaji. Srca lupa, puls raste. Zidovi u svlačionici postaju pretesni. Buka sa tribina čuje se u pozadini. Slede koraci i izlazak na teren pred 90.000 navijača. Njihov huk ledi krv u žilama. Adrenalin puni telo i kreće spektakl. Ovakva osećanja sportista, njihove emocije i rad srca utkane su u novu kolekciju adidas Athletics Z.N.E. Pulse kolekciju.


Linije na opremi prate puls šampiona kao što su fudbaleri Garet Bejl i Pol Pogba, NBA zvezda Džejms Harden, atletičarka Tori Bouvi, vrhunske teniserke Anđelika Kerber i Simona Halep.


Kampanju prate zanimljivi prikazi rada srca svakog od ovih asova, pokazujući dinamičnost i originalnost, a u isto vreme tkanina od merino vune pruža maksimalnu udobnost prilikom pokreta. To se posebno odnosi na kapuljaču duksa, napravljenu tako da savršeno prijanja svakome.

„Kada krene da izbija vrelina i pritisak uoči utakmice potrebno je da ostanete hladni. Tako ćete lakše moći da se posvetite sebi i da se koncentrišete na ostvarenje svojih snova. Morate i da slušate svoje srce.“ - rekao je Džejms Harden.

Među svetskim zvezdama koje promovišu adidas Z.N.E. Puls kolekciju je i Amerikanka Tori Bouvi, svetska šampionka na 100m, dobitnica zlatne medalje na OI u Riju i osvajačica velikog broja medalja na velikim takmičenjima.

„Namestim puls već noć pred trku. Fokusiram se na tehniku i samo o tome mislim dok se pripremam. Dok prolazim kroz tunel na stadionu, razmišljam da je to momenat za koji sam ceo život trenirala“ - priča Bouvi.

Nova Z.N.E Pulse Knit kolekcija dostupna je u svim BUZZ šopovima.




 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...