19/09 2016.
Arrivals

Nike Roshe Two – novi dizajn patike na bazi zen zen filozofije

“Dizajnirao sam patiku da bude što jednostavnija zadržavajući samo najneophodnije delove”, reči su Dilana Raša, dizajnera prvog Nike Roshe modela, koji je bio inspirisan sopstvenom predstavom zen majstora kako meditira u zen vrtu. Roshe je oduvek bila patika namenjena za svaki dan i u skladu sa tim je formirana i cela filozofija Roshe modela: dizajn je razvijan upravo na bazi zen filozofije, sa akcentom na funkcionalnosti i jednostavnosti i porukom: Udobnost na prvom mestu!


Primarna funkcija ove patike je da pruži visok nivo udobnosti, da bude nosiva tokom celog dana i prilagodljiva različitim aktivnostima i prilikama. U skladu sa ovim principom vodilo se računa o unapređenju ključnih tehnologija Roshe modela i nastanku Roshe Two modela baziranog na inovacijama koje pružaju dodatni komfor.


Osnovne inovacije na novim modelima su pojačana udobnost koju omogućava inovativni đon sa individualnim zasecima koji se prilagođavaju svakom koraku, pružajući otpor podlozi. Dodatna memorijska pena u srednjem đonu i redizajniran uložak u patici imaju za cilj da olakšaju aktivnost i pokret prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti i isprate ubrzani ritam života. “Ako vas stopala ne bole nakon celog dana u patikama, onda smo odradili posao kako treba.” - ponosno izjavljuje Raš.


Roshe Two model za gornjište patike koristi specijalne materijale koje povećavju ventilaciju stopala i omogućavju da se osećate prijatno tokom celog dana bez obzira na vreme provedeno u pokretu.
Kod Roshe Two Flyknit modela, spiralno mašinsko pletenje je urađeno na drugačiji način od Roshe One modela, tako da podrži fizionomiju stopala, da da odgovarajuću podršku ali i da pruži drugačiju i jedinstvenu estetsku notu.


Novu Roshe 2 kolekciju čine Roshe Two Flyknit modeli i Roshe Two modeli. Izaberite vaš Roshe Two po meri.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""