17/05 2016.
Arrivals

Adidas ZX FLUX Light Solid Grey

Adidas ZX Flux modeli inspirisani su retro izgledom modela ZX8000 sa koga nose osnovne elemente kao što su TORSION® sistem u đonu i podrška na peti patike koja doprinosi stabilnosti.
Ovaj model izrađen je u kombinaciji tekstila, kože i sintetičkih materijala.ZX Flux modeli su veoma lagani čemu doprinose novi materijali i nova tehnološka dostignuća u samom procesu proizvodnje. Gornjište patike je uglavnom izrađeno iz jednog dela i daje puno mogućnosti za različite printove i kombinacije boja koje ove modele čine veoma atraktivnim. Na ovom izdanju podrška na peti, brending na jeziku i pločica na pertlama izrađeni su od grubo sečene kože, a ceo sklop boja i materijala daje modelu novu dozu ozbiljnosti. Za ovo izdanje odabrana je Solid Grey/St Pale Nude/Chalk White kombinacija boja.Ðon karakteriše poznati TORSION® sistem smešten u penastom EVA središnjem delu đona koji se na modelu ZX8000 koristi od 1988. godine. Torsion prdstavlja most između pete i prstiju gazišta koji ih spaja u jednu celinu, a u isto vreme omogućava nezavisno savijanje u toku fizičkih aktivnosti. Spoljašnji deo đona prekriven je tvrđom gumom koja omogućava dobro prianjanje na sve podloge i istrajnost.ZX Flux je model koji je već od prvog izdanja rađen za sve uzraste oba pola, prilagođavan je za sve sezone, pa je doživeo i zimsko poluduboko i duboko izdanje sa vodonepropustivim materijalima.
Ovo izdanje dostupo je u dve kombinacije boja i možete ga pronaći u našim šopovima.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""