Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
10.05.2016.

Nike Air Jordan X Retro NYC pack

Nike Air Jordan X Retro NYC je najnovije izdanje modela koji je nastao 1994. godine.
Prvo izdanje proizvedeno je u 8 različitih kombinacija boja, a svaka je predstavljala jedan od gradova u kojima su bili najpoznatiji NBA klubovi, kao što su Orlando Magic, New York Knicks, Seattle SuperSonics, Sacramento Kings.


Jordan X je prva AJ patika koja je na sebi ponela olakšani phylon midsole izrađen od EVA kompresovane pene. Ceo koncept patike izrađen je od laganih materijala što je činilo idealnom za košarku, a neki od univerziteta uvrstili su je u deo opreme svojih timova te godine.


Interesantan detalj je spoljašnji deo đona na kome su ispisani svi uspesi Michael Jordana u NBA ligi do 1994. godine, od titule novajlije godine, preko takmičenja u zakucavanju i MVP titula.
Ovo izdanje izrađeno je od različitih tipova kože, naboranog dela na ojačanjima i jeziku i glatkog dela na kom je urađen efekat srebrnog sjaja koji je uvek inspiracija na ulice New York-a. Model karakterišu detalji zlatne boje na šivenom NYC znaku, pull tab-u i tačkicama umetnutim u transparentni spoljašnji deo đona.


Silueta namenski napravljena za košarku sa novom estetikom inspirisana gradom koji nikada ne spava, Jordan X NYC kao da je deo opreme specijalnih jedinica uvek spremnih da istrče na teren.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...