10/05 2016.
Arrivals

Nike Air Jordan X Retro NYC pack

Nike Air Jordan X Retro NYC je najnovije izdanje modela koji je nastao 1994. godine.
Prvo izdanje proizvedeno je u 8 različitih kombinacija boja, a svaka je predstavljala jedan od gradova u kojima su bili najpoznatiji NBA klubovi, kao što su Orlando Magic, New York Knicks, Seattle SuperSonics, Sacramento Kings.


Jordan X je prva AJ patika koja je na sebi ponela olakšani phylon midsole izrađen od EVA kompresovane pene. Ceo koncept patike izrađen je od laganih materijala što je činilo idealnom za košarku, a neki od univerziteta uvrstili su je u deo opreme svojih timova te godine.


Interesantan detalj je spoljašnji deo đona na kome su ispisani svi uspesi Michael Jordana u NBA ligi do 1994. godine, od titule novajlije godine, preko takmičenja u zakucavanju i MVP titula.
Ovo izdanje izrađeno je od različitih tipova kože, naboranog dela na ojačanjima i jeziku i glatkog dela na kom je urađen efekat srebrnog sjaja koji je uvek inspiracija na ulice New York-a. Model karakterišu detalji zlatne boje na šivenom NYC znaku, pull tab-u i tačkicama umetnutim u transparentni spoljašnji deo đona.


Silueta namenski napravljena za košarku sa novom estetikom inspirisana gradom koji nikada ne spava, Jordan X NYC kao da je deo opreme specijalnih jedinica uvek spremnih da istrče na teren.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""