07/04 2017.
Arrivals

Nike Air Jordan IV Retro

Nike Air Jordan IV Retro „Motorsport“ je dugo isčekivano reizdanje jednog od najređih izdanja AJ IV modela iz 2006. godine posvećenom Jordan Motorsport timu za njihovu četvrtu godišnjicu.


Nike Air Jordan IV još jedan dizajn Tinker Hatfield-a iz 1989. godine je prva Jordan patika koja je plasirana na svetsko tržište. Prvo izdanje je urađeno u 4 različite kombinacije boja, kao i svako prethodno ponovo sa novitetima inspirisanim košarkom.


Sa strane gornjišta postavljeni su ventilacioni otvori u vidu mrežice kao i ojačanje koje od pete ide ka pertlama i služi da zatezanjem pertli stopalo čvrsto drži uz petu patike i pruži maksimalnu sigurnost. Na prvim i poslednjim rupama pertli su gumeni estetski detalji u vidu oblika mrežice koša koji daju dodtni efekat stila ovom namenskom modelu izuzetno atraktivnom kako na terenu tako i van njega.


Na ovom Motorsport izdanju izostavljen je lik Mars Blackmon-a na peti, dok su ostali elementi indentični prvom izdanju. Gornjište je izrađeno od kože u beloj boji sa crnim i Royal Blue detaljima.


Ove godine, Motorsport izdanje dostupno je u veličinama za celu pordicu, tako da bez mnogo oklevanja „Do the right thing“.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""