21/04 2016.
Arrivals

adidas Tubular

adidas Tubular silueta je smela, aerodinamična i čvrsta.

adidas Originals predstavlja modele koji će obeležiti sezonu proleće/leto 2016. godine – Tubular patike.

Uz prefinjen i prilagodljiv izgled koji karakteriše dizajn brenda sa tri crte, Tubular modeli se posebno izdvajaju vrhunskom udobnošću. Zahvaljujući specijalnom EVA đonu dvostruke gustine koji je lagan kao pero, ove patike su izbor svih urbanih sportista koji prate modne trendove. Zajedno sa pločama za stabilnost, Tubular je patika koja je svoju funkcionalnost uklopila sa savremenim izgledom. Gornji deo izrađen je u formi čarape koja u potpunosti prianja uz nogu i sastoji se od elastičnog materijala, čime pruža dodatnu podršku i daje poseban pečat urbanom stilu.

U BUZZ SNEAKER STATION stigla su dva Tubular modela: Tubular Nova Shoes i Tubular Runner Weave Shoes

Tubular Nova Shoes

Kreirana po uzoru na trkački stil devedesetih, patika Tubular Nova, pored prepoznatljivih obeležja čuvenog Tubular modela, ima detalje koji poput kameleona menjaju boju, u zavisnosti od svetla. Uz pletenu postavu, prilagodljivo gornjište od neoprena i lagani EVA đon daju potpuno novo značenje udobnosti.

Tubular Runner Weave Shoes

Napravljena na jedinstvenom đonu, po ugledu na popularni trkački stil devedesetih, Tubular Weave trkačka patika ostaje verna svom autentičnom stilu. Kombinacijom aerodinamičnog materijala i detalja od antilopa, ova patika odaje priznanje legendarnom Tubular izgledu. I ovaj model karakteriše dvostruki EVA đon koji svakoj patici pruža neverovatnu lakoću i udobnost.

Odraz kreativne, inovativne filozofije adidas Originals brenda, Tubular silueta je smela, aerodinamična i čvrsta. Svaki model sastoji se od neopren čarape i podrške na peti od brušene kože, čvrstih delova za pertlanje koji su uklopljeni u lagani prelaz i specijalnog EVA đona.

Tubular pokazuje pravu svestranost dizajna, čime je predstavljena vrhunski udobna obuća sa progresivnim stilom u svom najčistijem obliku.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""