08/03 2017.
Arrivals

Nike Premium Pack

Nike je u novoj sezoni pripremio novi Premium paket u koji su uključena tri najpopularnija retro modela, Nike Air Force, Air Max 90 i Air Huarache.


Osnovne karakteristike Premium paketa su materijali i detalji kojima je oslikan svaki model, u ovom slučaju reljef koji asocira na kožu reptila. Modeli su izrađeni u kombinaciji kože i sintetičkih materijala, neoprena i najlona.


Svaki od modela iz ovog paketa obeležio je različite periode razvoja Nike industrije obuće. U godinama kada su nastajali predstavljali su najbolje Performance modele, AF1 u košarci, AM90 i Air Huarache u trčanju. Danas, svaki model ima svoju publiku i zadržava status modela koji se proizvode konstantno iz sezone u sezonu i deo su stalne Nike ponude.


Boje koje preovlađuju na modelima su Oatmeal/Khaki/Sail, zajednička tehnologija koju poseduju je Air sistem na AF1 i Huarache modelu u kapsulama koje se nalaze u međuđonu patike, dok je na AM90 vazdušna komora vidljiva. Sva tri modela poseduju novu vrstu uloška izrađenih od memorijske pene zaduženi za celodnevni komfor. 


Siluete koje govore same za sebe, savršene boje za prolećnu sezonu, izbor je samo na vama, a kao što čuveni Nike slogan glasi.. stvari su jednostavne, nemojte mnogo razmišljati „Just do it!“.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""