07/03 2017.
Arrivals

Nike Air Jordan XII LOW Playoffs

Nike Air Jordan XII je model proizveden u sezoni 1996/97 godine inspirisan japanskom Rising Sun zastavom (Nisshoki) i ženskim svečanim čizmama iz IXX veka. Ovo izdanje predstavlja LOW verziju čuvenog „Playoffs“ izdanja.


AJXII je prvi Jordan model u koji je uključena ZOOM AIR tehnologija u đonu patike sa kojom je postignut odličan efekat udobnosti i performansi. Sa donje strane đona na sredini gazišta nalazi se tvrda osnova CARBON FIBER SHANK - ploča od ugljeničnih vlakana visoke elastičnosti, koja doprinosi ultra brzom povratu kinetičke energije od prstiju ka peti, što rezultira boljim vremenom reagovanja na podlogu, promenu pravca, većem odrazu i boljem doskoku prilikom igranja košarke, što su ključni parametri za bolju igru. Donji deo gazišta izrađen je od tvrđe gume koja omogućava dobro prijanjanje na svakoj podlozi i sprečava klizanje.


Gornjište je izrađeno u dve boje sa efektom gušterove kože i srebrnim detaljem na poslednjem stezniku pertli na kome se nalazi Jumpman logotip i uparenim sivim gumenim delom na boku sa Jumpman ispisom. Na jeziku se nalazi crveni Jumpman logotim i ispisom TWO3, a na peti patike broj 23 i klasična Jordan trakica standardna za AJ12. 


U septembru 1997. godine Nike je rešio da je Jordan dovoljno odrastao da postane Nike-ov pod brend. Jordan XII je prva patika ustanovljena pod JORDAN BREND-om kao takvim i na patici nigde nije uključen Nike brending. Prvi modeli išli su sa Nike kutijama ali su i poslednji koji su pakovani i plasirani na taj način. 


Nakon uspeha u svetu košarke, AJ12 je zadržao svoj status kao jedan od često reizdavanih Retro modela, pa tako ovo izdanje možete pronaći u veličinama i za decu i za odrasle

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""