Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
16.04.2015.

Jordan Flight 97

Jordan Flight 97 još jedan je od modela na kom su iskorišćeni delovi legendarnih košarkaških patika pretočeni u modernu Street Style varijantu. Patika je izrađena od kože, tekstila, plastike i gumiranih delova.

Na peti patike se nalazi V-cut prorez koji omogućuje bolju pokretljivost u zglobu dok steznik na prednjoj strani patike stopalo čvrsto drži uz gazište i poboljšava stabilnost pri svakom pokretu. U peti patike nalazi se vazdušna komora zadužena za dodatnu udobnost i deluje kao absorber udarca pri doskoku. Flight 97 svakako prevazilazi svoje namene što estetski dodatci i odabir boja za ovo izdanje svakako potvrđuju i daju poseban karakter ovom modelu. Pored predstavljenog modela u ponudi je još jedna varijanta za muškarce a tu su i ženski modeli tako da ako želite patiku koja će učiniti da svaki vaš korak bude primećen možda je baš Flight 97 pravi izbor za vas.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...