15/03 2016.
Arrivals

AIR JORDAN Black History Month PACK

Ekskluzivni limitirani modeli najnovije Nike BHM SS16 kolekcije su u prodaji u BUZZ prodavnicama.
Ove godine pored performance modela siluete koje su doživele svoja BHM izdanja dolaze iz JORDAN brenda.BHM – Black History Month kolekcija od 2005. godine proslavlja uspeh afro američkih sportista na globalnom nivou u svim sportovima. Prvi BHM model bio je legendarni Air Force 1,a danas ova kolekcija zaokružuje priču od 28 različitih silueta. Modeli koje vam danas predstavljamo su Air Jordan 1 i Spike Forty oslikani kastomizovanim geometriskim motivima inspirisani afričkom kulturom.Nike Air Jordan 1 patike prvi put su proizvedene kao lična patika NBA košarkaša Michael Jordan-a 1984. godine, a godinu dana kasnije Nike je izbacio celu liniju u slobodnu prodaju u Americi.
Ovi BHM model izrađeni su u kombinaciji kože, tekstila i sintetičkih materija. Na jeziku koji je inače rezervisan za Jumpman ili Nike brending nalazi se BHM logo, a sa strane na standardnoj poziji nalazi se Jordan Wings logotip. Krajevi pertli završavaju se sa metalnim detaljima na kojima je oslikan Jumpman logotip. Ista silueta stilizovana je u dva različita stila za odrasle i mlađu populaciju.Nike Air Jordan Spike FORTY je potpuno nov model sa OFF COURT namenom, dakle u startu se daje do znanja da nije namenjen za košarku, iako poseduje elemente namenske patike.
Kao i na predhodnim modelima u kolaboraciji sa rediteljem Spike Lee-em, prepoznaju se već poznati elementi, lik Mars Blackmon-a uklopljen u broj 40 na šnali pertli i FORTY oznaka ispisana da đonu patike. Sva tri modela iz BHM kolekcije predstavljaju ekskluzivne modele i možete ih potražiti samo u BUZZ šopovima.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""