Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
07.03.2016.

Asics GEL LYTE III Marbel pack

Predstavljamo vam najnoviji model Asics GEL LYTE III u dve kombinacije boja, deo MARBEL pack-a.



Asics GEL LYTE III je model koji je premijeru doživeo 1990. godine kao patika za trčanje, a danas prevazilazi svoju namenu. Model je izuzetno atraktivan i prepoznatljiv po razdvojenom jeziku na pola, a tek vezivanjem pertli on čini jednu celinu. Funkcija razdvojenog jezika je da se eliminiše mogućnost da on sklizne sa strane, kao što se dešavalo na prethodnim modelima tokom dugog trčanja.



Gornjište ovih modela izrađeno je u kombinaciji kože i sintetičkih materijala oslikano šarama mermera u crnoj i beloj boji. Za udobnost su zadužene komore ispunjene gelom, smeštene u središnjem delu đona na mestima najvećeg opterećenja. Središnji deo đona čine tri različite gustine gume ravnomerno raspoređene kako bi dale najbolje performanse prilikom trčanja.





GL III je model Asics-a koji je pored najvećeg broja izdanja u odnosu na ostale retro modele privukao i veliki broj customizer-a patika kao i vodećih svetskih šopova koji se odlučuju za personalizovanje baš ovog modela. U svakoj sezoni izdvajaju se neka limitirana izdanja ili specijalni pack-ovi koji ovaj model čine veoma popularim. Pojedina izdanja ovog modela spadaju u najcenjenije retro modele i imaju veoma značajno mesto u svetu kolekcionara patika i sneaker kulture uopšte.


Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...