Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
02.03.2016.

Nike Air Jordan V Retro Low CNY

Predstavljamo vam najnovije izdanje Air Jordan V Retro modela oslikanog u čast proslave kineske Nove godine, CNY (Chinese New Year). Model karakteriše crna osnova sa veoma upečatljivim Bright Crimson i Beta Blue detaljima i poljima na peti i jeziku koji su prekriveni elementima iz kineske narodne kuture.



Nike Air Jordan V je model koji je nastao 1990. godine, dizajnirao ga je čuveni Nike-ov dizajner  Tinker Hatfield. Model je nasledio neke od elemenata prethodnih modela, ali ukombinovanih u potpuno novi izgled. Inspiraciju za ovaj model Tinker je izvukao iz ratnih borbenih aviona iz Drugog svetskog rata.
Jezik modela asocira na rep aviona, a na prednjem delu središnjeg dela đona nalaze se oštre izbočine ofarbane uvek nekom atraktivnom bojom. Izbočine predstavljaju „Shark Teeth“ ili ajkuline zube, iscrtane na borbenim avionima tokom Drugog svetskog rata.



Na ovom modelu za gornjište je upotrebljena specijalna vrsta jakog sintetičkog materijala otpornog na habanje. U središnjem delu đona nalazi se vazdušna komora na peti koja ima funkciju da smanji opterećenje na zglobove u toku fizičkih aktivnosti, učini podlogu mekšom i otkloni umor i bol.
Spoljašnji deo đona prekriven je Ice Blue gumom, koja omogućava bolje pijanjanje za podlogu i stvara stabilan oslonac kako bi sprečio proklizavanja na terenu.
Još jedan atraktivan, a koristan detalj je steznik za pertle koji prijanja uz jezik patike i omogućava da pertle ostanu čvrsto stegnute.



Ovaj LOW model, iako ima sve elemente košarkaške patike i može se koristiti za košarku, u ovakvom specijalnom izdanju u potpunosti predstavlja Off Court model.
Patika dolazi u specijalnoj kutiji koja je oslikana motivima sa modela, uz još jedan kul detalj u vidu priveska sa istim printom i Jumpman logotipom. 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...