24/02 2016.
Arrivals

NIKE ULTRA KJCRD PREMIUM PACK

Predstavljamo vam najnovija izdanja dobro poznatih silueta Air Max Classic BW i Air Max 95.
Posle pauze od par godina Classic BW se vraća u velikom stilu. Pored OG izdanja koja su najavljena za ovu godinu model je doživeo i svoje prvo Ultra izdanje.Nike Air Max Classic BW Ultra KJCRD PRM je najnovije izdanje legendarne siluete iz 1991. godine.
Kao i predhodni modeli koji su dobili svoja Ultra izdanja i ovaj model je znatno lakši zahvaljujući ultra laganim materijalima gornjišta i đona. Gornjište je izrađeno iz jednog dela sa gumiranim prelivom polja koja oslikavaju staru siluetu. Na peti se nalazi gumirano ojačanje sa ventilacionim otvorima koje služi da petu drži čvrsto unutar gazišta. Središnji deo đona sa vazdušnom komorom u delu pete izrađen je od lagane penaste gume sa čvršćom gumom na spoljašnjem delu prstiju i pete.
U godini u kojoj je nastao, prvi model BW je predstavljao patiku sa najvećom vidljivom vazdušnom komorom, pa tako skraćenica u nazivu modela simbolično predstavlja BIG WINDOW, odnosno veliki prozor.Nike Air Max 95 Ultra KJCRD PRM je model baziran na legendarnom modelu iz 1995. godine, a koji je Ultra izdanje doživeo 2015. godine. Uspešne prmene modela i prihvaćenost od strane ljubitelja starih Air 95 bile su dovoljan motiv da rekonstruisana silueta nastavi svoj put. Đon Ultra modela je unapređen novim materijalom i povećanom elastičnošću i znatno lakši od predhodnog. Donji deo đona predstavlja takođe element naprednije tehnologije koja savršeno prianja na sve tipove podloge. Gornjište izrađeno iz jednog dela prekriveno je Flywire nitima, ukrašeno paletom boja od kojih se ističe Game Royal nijansa koja postaje short name ovog modela i celog pack-a.Game royal/Black/Bright crimson/Anthracite su boje ovih modela koji legendarnim siluetama daju sasvim drugu dimenziju, priznaćete da ih nikada niste zamišljali u ovoj kombinaciji, a upravo ona čini da se izdvajaju od klasike i budu idealni za predstojeći period.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""