06/03 2019.
Arrivals

CHAMPION BRIGHTS LIKE NEON LIGHTS

Da li ste znali da neoni i zvezde imaju istoriju dugu nekoliko milijardi godina? Neon nastaje u zvezdama i to u jednom jedinom procesu! Zato i ne čudi što je reč o jednom od najskupljih plemenitih gasova u celom periodnom sistemu elemenata.

Prirodni efekat koji stvara neon crvene je boje, dok u kombinaciji sa drugim supstancama može nastati i do 150 drugih boja. Zamislite tu rapsodiju! Njegovoj posebnosti doprinosi i podatak da je potrebna neverovatna preciznost da bi nastala čitava paleta, što ovaj gas čini još impozantnijim.

To su samo neki od razloga zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije. Impresionirani specifičnim procesom njihovog nastanka, njihovom posebnošću i neverovatnim utiskom koji stvaraju, dizajneri brenda Champion stvorili su kolekciju koja će ovog proleća zaustavljati saobraćaj i za kojom će se svi okretati.

Sa bogatim koloritom na pojedinačnim odevnim komadima, upečatljivim dizajnom i primesama retro stila, nova Champion kolekcija za muškarce i žene pruža mogućnost kombinovanja i sa casual i sa sportskim, ali i sa elegantnim odevnim komadima, čineći da izgledate urbano i drugačije, jednom rečju – vanvremenski.

Duksevi sa kapuljačom i istaknutim Champion logotipom, majice asimetričnog kroja, donji delovi koji nas podsećaju na one koje su devedesetih nosile najveće hip-hop zvezde – sve su to odevni komadi koji će ovog proleća preplaviti naše Instagram feed-ove.

This Spring Champion brights like neon lights!

Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""