Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
30.11.2018.

WHEN CHUCK TAYLOR MEETS MILEY CYRUS

Ona je vesela, upečatljiva i taaako jedinstvena! I sigurni smo da će biti statement komad svakog vašeg autfita, upečatljiv detalj vašeg besprekornog stila. Ona ne poznaje godine – ovu kolekciju mogu nositi svi. Predstavljamo vam novu Converse x Miley Cyrus kolekciju patika, kojom ovaj popularni brend i poznata američka pevačica slave žensku snagu, osećaj nezavisnosti i samopouzdanja.

Kao atipična predstavnica nove generacije muzičkih zvezda, Miley Cyrus od početka karijere pažnju publike privlači posebnošću i specifičnim stilom. Njena jedinstvenost podstakla je čelnike brenda Converse da stvore kolekciju koja slavi samopouzdanje, dok Miley kroz ovu novu liniju patika želi da skrene pažnju na svoju evoluciju, oslanjajući se na podršku vernih fanova koji su je sve vreme pratili. Ovoga puta, u nešto provokativnijem izdanju.

Converse x Miley Cyrus kolekcija patika ne poznaje granice. Ona se ističe i šalje jasnu poruku da je želja za društvenim uklapanjem precenjena. Baš zato su na modelima u prvom planu pliš, šljokice i, naravno, starke sa platformom.

Chuck Taylor All Star Lift i platforme postale su potpis Converse x Miley Cyrus kolekcije. Sa podignutom klasičnom siluetom i EVA penom, napravljenje su od kombinacije vinila i pliša i dostupne u plavoj, pink, bordo, crnoj i beloj boji. Sa još više šarenih i smelih kombinacija, Converse patike sa printom zvezdica na obodu đona predstavljaju savršen izbor za najveseliji praznični look.

Converse x Miley Cyrus kolekcija dostupna je u našim šopovima u TC Delta City i Novom Sadu (Zmaj Jovina 2) kao i u online šopu.

#CONVERSEXMILEYCYRUS

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...