Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
21.11.2018.

THE FORCE IS IN THE UTILITY

Ako nas je „The Ten“ kolekcija nastala u saradnji Virgila Abloha i brenda Nike nečemu naučila, to je da je dekonstruktivizam jedan od najtraženijih pravaca među sneakerhead-ovima. I baš kada smo pomislili da je eksperimentisanju došao kraj i da su nam Nike-ovi dizajneri predstavili sve varijacije patika sa čuvenim logotipom – od modela na kojima je on vidljiv sa svih strana do potpuno novih grafičkih rešenja sa ovim prepoznatljivim detaljem – Swoosh se našao na jednoj od najpoznatijih silueta, Air Force 1, i ponovo pokrenuo lavinu oduševljenja.

Došao je trenutak da vam predstavimo novu, premium varijantu Air Force 1 Low patika. Poželite dobrodošlicu Nike Air Force 1 LV8 Utility, modelu inspirisanom dekonstuktivizmom Virgila Abloha, koji će definitivno obeležiti kraj 2018. godine.

Dostupne u crno-belim i maslinasto zelenim tonovima, Air Force 1 Utility, pored prepoznatljivog logotipa smeštenog na bočnoj strani, u novom dizajnu imaju istaknute minijaturne logotipe, koji se ne nalaze samo na bočnim, već i na prednjoj strani patika. Ali, to nije jedina promena u dizajnu ove sneaker legende. Spoljašnjost i unutrašnjost su, u novoj Air Force 1 kolekciji, znatno izmenjeni, dok poseban akcenat naizgled klasičnoj kombinaciji boja daju žuti detalji na peti.

Spoj glatke i veštačke kože na gornjištu zaslužan je za premium izgled ovih patika, mekani đon pruža udobnost svojstvenu svim modelima koji pripadaju Air-Sole zajedinici, dok gumena podloga garantuje stabilnost u različitim vremenskim uslovima.

Vreme je da otkriješ novu snagu Air Force 1 modela! Nike Air Force 1 LV8 Utility su patike koje se nose sa stavom i nema sumnje da će ove sezone postaviti nova pravila kreativnosti, inovativnosti i vrhunskog stila. Pronađi ih u našim šopovima ili online

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...