Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
23.10.2018.

OVO SU SKECHERS PATIKE KOJE SU NAPRAVILE VATROMET U SNEAKER SVETU

What blows up Asia, conqueres the whole world – tako bi glasila parola o saradnji koja je nedavno napravila pravi vatromet u sneaker svetu. A kako i ne bi kada su snage udružili kreatori najpoznatijeg serijala anima i mangi „One Piece“, kompanija Toei Animation i brend Skechers. Ali, nemojte da vas to zavara! Nove Skechers patike nisu pokorile samo istinske anime nerds, već i ceo modni svet.

Nastala najpre u Južnoj Koreji, D’Lites X One Piece kolekcija brenda Skechers je neverovatnom brzinom osvojila Aziju, a potom i tržište Severne Amerike, da bi njena popularnost svoju kulminaciju doživela u Evropi, na globalnom događaju koji je održan u Londonu.

Inspirisane Luffy i Choper, junacima najpopularnijeg manga stripa na svetu, nove Skechers patike u crvenoj, plavoj i bež, odnosno roze, plavoj i bež kombinaciji boja, upotpunjuju efektni detalji, kao što je lik ovih junaka na jeziku patika.

Ne morate biti zaluđenik za anime i mange da biste nosili nove Skechers patike, naprotiv! One će izgledati podjednako atraktivno i ukoliko se uklope sa nešto drugačijim, pomalo atipičnim street style odevnim komadima, pa i sa luksuznom garderobom. Ako nam ne verujete na reč, Instagram je dokaz!

Skechers D’Lites X One Piece kolekcija ekskluzivno je dostupna u BUZZ šopu u TC Ušće, kao i u BUZZ online shop-u.

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...