23/10 2018.
Arrivals

OVO SU SKECHERS PATIKE KOJE SU NAPRAVILE VATROMET U SNEAKER SVETU

What blows up Asia, conqueres the whole world – tako bi glasila parola o saradnji koja je nedavno napravila pravi vatromet u sneaker svetu. A kako i ne bi kada su snage udružili kreatori najpoznatijeg serijala anima i mangi „One Piece“, kompanija Toei Animation i brend Skechers. Ali, nemojte da vas to zavara! Nove Skechers patike nisu pokorile samo istinske anime nerds, već i ceo modni svet.

Nastala najpre u Južnoj Koreji, D’Lites X One Piece kolekcija brenda Skechers je neverovatnom brzinom osvojila Aziju, a potom i tržište Severne Amerike, da bi njena popularnost svoju kulminaciju doživela u Evropi, na globalnom događaju koji je održan u Londonu.

Inspirisane Luffy i Choper, junacima najpopularnijeg manga stripa na svetu, nove Skechers patike u crvenoj, plavoj i bež, odnosno roze, plavoj i bež kombinaciji boja, upotpunjuju efektni detalji, kao što je lik ovih junaka na jeziku patika.

Ne morate biti zaluđenik za anime i mange da biste nosili nove Skechers patike, naprotiv! One će izgledati podjednako atraktivno i ukoliko se uklope sa nešto drugačijim, pomalo atipičnim street style odevnim komadima, pa i sa luksuznom garderobom. Ako nam ne verujete na reč, Instagram je dokaz!

Skechers D’Lites X One Piece kolekcija ekskluzivno je dostupna u BUZZ šopu u TC Ušće, kao i u BUZZ online shop-u.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""