Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
11.05.2018.

Converse x Miley Cyrus Chuck Taylor All Star

Converse i Miley Cyrus konačno su se udružili i ostvarili saradnju u kolekciji koju karakteriše kombinacija šljokica i dezena marame, tačnije ‘’bandana’’. Majlin životni stil savršeno se poklapa sa Converse ‘’street’’ kulturom i porukom da je namenjen svima i da se nosi uz sve.

Converse x Miley Cyrus kolekcija je poziv svima da proslave svoju individualnost. Ova ''mix and match'' kombinacija daje svima mogućnost da kombinuju proizvode uz svoj lični, jedinstveni stil.  Converse pozdravlja Majlin slobodan duh i insistiranje na individualnosti i mogućnosti za samoizražavanjem. Tako upravo i nastaje spoj kantri i pank rok stila koji karakteriše kolekciju. Plitki i duboki modeli patika dostupni su u ukupno osam različitih modela, a tu su i trenerke, crop topovi, majice, tunike.

Miley o kolekciji:

Šta za tebe ova kolekcija predstavlja?


-Ova kolekcija je značajna jer odražava sve moje stilove. Jednostavno, to sam ja. Odgovara mi kao izvođaču, ali i za moj svakodnevni stil. Iako me niko nikada ne vidi kod kuće, to su zapravo stvari koje nosim u svom stvarnom životu. Platforme su odlične za nastupe, dok su ravni modeli odlični za svaki dan. Zato je garderoba sjajna i zabavna! Ali tu su i biciklističke, koje su udobne i namenjene samo za izležavanje. To je lajfstajl kolekcija. 

Kako se osnaživanje samoizražavanja naglašava u ovoj kolekciji?

-Tu su patike za svaku osobu i bilo koji stil. Namenski sam ovu kolekciju i kreirala da bude inkluzivna. Namenjena svima, niko nije izostavljen. Svako može da se izrazi i pronađe patike ili garderobu koja baš njima odgovara.

Zašto Converse?


-Converse nema granica. Converse stil predstavlja sve od pank rokera do prve dame! Izvanredan je. Uvek sam se poistovećivala sa Converse-om jer brend podržava i toliko različitih kultura i načina života. I oni su pristupačni. Ne postoji klasna diferencijacija za Converse. To su patike za ljude.
Converse x Miley Cyrus kolekcija je dostupna u Buzz Delta City u Beogradu u limitiranoj količini.

 

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...