Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
27.10.2015.

BUZZ FASHION LIFESTYLE

Predstavljamo vam proizvode iz naše ponude različitih brendova ukombinovanih u jednu celinu.



Ženska odevna kombinacija sastavljena je od New Balance 530 Elite Pinball pack patika i Nike Tech Fleece Hoodie dukserice a muška iz New Balance 530 Elite Pinball pack patika, Nike Tech FLC Varsity dukserice i Nike Jordan Flight Flex Dri-Fit majice.



New Balance M530 "Elite Pinball'' pack su najnovijia izdanja ovog retro modela inspirisane jarkim bojama fliper aparata iz devedesetih godina.
Model je prva izdanja doživeo devedesetih godina i preko dve decenije je čekao na svoja reizdanja u orginalnim i novim kombinacijama boja i materijala.



Gornjište ovih modela izrađeno je od sintetičkih i laganih mrežastih materijala koji omogućuju sjajan komfor i prijanjanje uz stopalo.
Za udobnost gazišta zadužen je ABZORB® sistem ćelija mekše penaste gume raspoređen u EVA đonu na mestima najvećeg opterećenja uklopljene sa ENCAP® sistemom u peti patike koji deluje kao šok absorber.



New Balance je firma koja je nastala 1906-e godine i od tada je jedan od vodećih proizvođača sportske obuće, takođe jedna je od firmi čiji se pojedini modeli proizvode u Americi i Engleskoj što potvrđuje stepen kvaliteta izrade koji NB želi da zadrži.
Prva delatnost firme bila je proizvodnja ortopedskih pomagala tako da su iz savršenog poznavanja anatomije stopala nastali legendarni modeli ovog Brenda.
Poslednjih par godina NB doživljava novi trend kao izbor svakodnevne poslovne obuće i veoma je prisutan u svim sferama stilova i kulture. 

 

Galerija fotografija:

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...