Ovu godinu New Balance započinje sa neverovatnim, redizajniranim konceptom „247“ patike, koja će definitivno obeležiti predstojeću sezonu. Za sve one koji prate svetske trendove i aktuelne modne kombinacije, unapređeni New Balance 247 model biće idealan izbor.

Patike namenjene osvajanju najpopularnijih gradskih lokacija sa dizajnom koji će sigurno privući pažnju gde god se „247“ pojave, u jednom objedinjuju najkvalitetnije, premium materijale poput prevrnute kože,redizajniran „N“ znak i novi „REV lite“ đon toliko mek da je svaki korak lak i kao da vas tera napred.
Jedna od glavnih osobina novog New Balance 247 modela je upravo njegova prilagodljivost bilo kojem modnom izražaju i stilu, bez obzira na situaciju i doba dana, a dizajn inovativne kolekcije New Balance 247 inspiraciju nalazi u orginalnim modelima 247,576, 1300 i 998,
New Balance 247 kolekcija patika stiže u dve boje, tamnijih nijansi, koje se savršeno uklapaju uz urban-street look, a mogu se pronaći ekskluzivno u svim BUZZ SNEAKER STATION šopovima.