Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
19.10.2015.

Buzz Fashion Nike Jordan

Danas vam predstavljamo odevnu kombinaciju sastavljenu od proizvoda Nike Jordan brenda.
Air Jordan 1 Mid White White Wolf Grey patike, The Varsity Hoody dukserica, Jumpman ELE Camo Dri-Fit Tee majica, The Varsity Sweatpant trenerka.


Nike Air Jordan patike prvi put su proizvedene kao lična patika NBA košarkaša Michael Jordan’a 1984 godine a godinu dana kasnije Nike je izbacio Air Jordan 1 model kao globalno izdanje u slobodnu prodaju.


Osim patika Nike je veoma brzo na tržište plasirao i kompletnu Jordan opremu prvenstveno za košarku a kasnije za treninge i bavljenje drugim sportovima kao i klasičnu svakodnevnu Lifestyle garderobu.


Ovo izdanje AJ1 modela nam dolazi u kombinaciji bele i sive boje, izrađeno od kože. Legendarni Jumpman logo nalazi se na jeziku a Air Jordan logo ustanovljen od prvog modela nalazi se na zglobnom delu. Jordan 1 je model koji je odavno prevazišao svoju upotrebnu vrednost i svrstava se u jedne od najpopularnijih lifestyle patika svih vremena a i dalje povremeno se može videti na nogama nekog od trenutno aktuelnih NBA košarkaša pogotovo kada su neka bitna reizdanja ovog modela u pitanju.


Zabrane prvih modela zbog nestandardne kombinacije boja u NBA ligi učinile su Air Jordan modele najpoželjnijim modelima patika na svetu a taj trend potražnje za Jordan modelima traje i dan danas kada je Jordan doživeo i 29ti model a prve serije koje danas izlaze kao retro reizdanja spadaju u najvrednije kolekcionarske primerke ovog brenda.


Galerija fotografija:

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...