19/10 2015.
Arrivals

Buzz Fashion Nike Jordan

Danas vam predstavljamo odevnu kombinaciju sastavljenu od proizvoda Nike Jordan brenda.
Air Jordan 1 Mid White White Wolf Grey patike, The Varsity Hoody dukserica, Jumpman ELE Camo Dri-Fit Tee majica, The Varsity Sweatpant trenerka.


Nike Air Jordan patike prvi put su proizvedene kao lična patika NBA košarkaša Michael Jordan’a 1984 godine a godinu dana kasnije Nike je izbacio Air Jordan 1 model kao globalno izdanje u slobodnu prodaju.


Osim patika Nike je veoma brzo na tržište plasirao i kompletnu Jordan opremu prvenstveno za košarku a kasnije za treninge i bavljenje drugim sportovima kao i klasičnu svakodnevnu Lifestyle garderobu.


Ovo izdanje AJ1 modela nam dolazi u kombinaciji bele i sive boje, izrađeno od kože. Legendarni Jumpman logo nalazi se na jeziku a Air Jordan logo ustanovljen od prvog modela nalazi se na zglobnom delu. Jordan 1 je model koji je odavno prevazišao svoju upotrebnu vrednost i svrstava se u jedne od najpopularnijih lifestyle patika svih vremena a i dalje povremeno se može videti na nogama nekog od trenutno aktuelnih NBA košarkaša pogotovo kada su neka bitna reizdanja ovog modela u pitanju.


Zabrane prvih modela zbog nestandardne kombinacije boja u NBA ligi učinile su Air Jordan modele najpoželjnijim modelima patika na svetu a taj trend potražnje za Jordan modelima traje i dan danas kada je Jordan doživeo i 29ti model a prve serije koje danas izlaze kao retro reizdanja spadaju u najvrednije kolekcionarske primerke ovog brenda.


Galerija fotografija:

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""