Postani član programa lojalnosti i ostvari brojne pogodnosti

Plati karticom online i preuzmi u BUZZ shopu po tvom izboru

Banca Intesa kreditnim karticama

Za sve porudžbine veće od 10.000 RSD

kupovina putem administrativne zabrane do 12 rata.

Arrivals
26.09.2017.

DRESS YOU ATTITUDE VOL.2

Grandž, urbano, raznoliko, retro samo su neki od epiteta koji mogu da dočaraju dizajn nove kolekcije BUZZ majica. Druga po redu BUZZ kolekcija DRESS YOUR ATTITUDE konacno je stigla i iako ispraćamo leto i dočekujemo jesen, opravdanje da ove majice ne nastave da budu deo vaše svakodnevne garderobe jednostavno ne postoji.

Motivi na majicama su raznoliki: pop art, muzički retro rekviziti poput kaseta, gramofonskih ploča, slušalica i gradski motivi. Ono što im je zajedničko jeste originalna interpretacija popularne kulture, od poznatog pop-art strip poljupca do panorame Medison Avenije kao globalne prestonice kreativne industrije i individualizma, koji vezujemo za brojne simbole najpoznatijeg svetskog poluostrva – Menhetna.

Upravo je New York poznat po maksimi ANYTHING GOES, što je i princip na kojem je nastao dizajn ove kolekcije. Uz malo mašte i modne originalnosti, bilo koju od novih BUZZ majica moći ćete da savršeno uklopite uz postojeću garderobu.

Majice ćete pronaći u BUZZ SNEAKER STATION  šopovima u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Zrenjaninu i Novom Pazaru, a možete ih poručiti i putem sajta www.buzzsneakers.rs .

Slični članci

26.
Mar.
2019.
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
06.
Mar.
2019.
Arrivals
Saznajte zašto su neoni bili inspiracija tokom stvaranja nove Champion kolekcije.
08.
Feb.
2019.
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustra...