31/10 2016.
Arrivals

Asics GEL LYTE V

Asics GEL LYTE V je model koji je na svetsko tržište izašao 1993. godine, ali je na svoja reizdanja čekao punih 20 godina, tako da je 2013. godine ponovo kao Retro izdanje uvršten u redovnu ponudu.
Ove godine za sezonu jesen/zima iz spektra različitih modela izdvojile su se dve kombinacije boja GoreTex paketa.


Asics Gel-Lyte V G-TX "Gore Tex Pack“ čine dva modela izraađena od premium materijala glatke i brušene kože, GoreTex podstave, sintetičkih materijala i workboot pertli.


Gel Lyte V karakteriše gornji deo u formi čarape bez jezika koja u potpunosti obuhvata stopalo i čini patiku veoma udobnom. Model je pripadao grupi patika za trčanje, pogotovo namenjen za duge distance, a danas njegova namena je u lifestyle modelima sa velikim spektrom boja i kombinacja materijala.


Đon patike, čuveni GEL sistem, osmišljen je početkom 80-ih godina, a predstavlja silikonske kapsule ispunjene gelom (želatinastom tečnošću). Smeštene su u unutrašnjosti središnjeg dela đona na mestima najvećeg opterećenja, a na ovom modelu u delu pete i prstiju. Sistem deluje tako što se vertikalno opterećenje prenosi u horizontalu kroz komore koje se šire i na taj način deluje kao absorber, a sve u cilju poboljšanja performansi smanjivanjem opterećenja na zglobove i otklanjanja umora.
Na ovom modelu središnji deo đona izrađen je od veoma laganog penastog materijala SOLYTE što čini patiku veoma udobnom, a spoljnji deo gazišta izrađen od čvrste gume je podeljen u dva dela, pa je sredina đona slobodna što omogućava dodatnu savitljivost patike.


Modeli su izrađeni najvećim delom od različite kože, a podstavljeni GoreTex materijalom koji omogućava toplu i suvu sredinu u toku sezone za koju je namenjen. Ako ste navikli na udobnost Asics modela, sada svoju omiljenu siluetu možete nositi i u hladnim danima, a u kombinaciji sa Crep Protect sprejem za zaštitu od vode i masnoće, model može bti sasvim pouzdan partner. 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

03.
Mar.
2021.
News
Adidas ZX osećaj je sve. Dopusti da te preuzme! Učestvuj u našoj nagradnoj aktivaciji na Instagramu i osvoji nove ZX patike po izboru.
03.
Mar.
2021.
News
Treći Buzz online raffle zakazan je za petak, 5. mart. Pogledaj model koji smo ovog puta pripremili za tebe.
24.
Feb.
2021.
News
Drugi Buzz Online Raffle zakazan je za petak, 26. februar. Pogledaj koji je model "u igri" i koji su uslovi za prijavu. 
24.
Feb.
2021.
Blogger Pick
Kad sam tek počeo da se bavim plesom, Puma je bio najvažniji brend. Suede model naročito. Takav klasik je bilo teško nadmašiti. Menjanjem svog ...
22.
Feb.
2021.
Shop the look
22.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
19.
Feb.
2021.
Shop the look
string(0) ""
string(0) ""