Blog

27.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i autfitom otvorimo sezonu.
25.
May
2020
News
Dance manija se nastavlja! Nauči osnove breakdance-a sa Don Kikijem, u našem novom tutorijalu.
15.
May
2020
News
Već nedeljama svi pričaju o "The Last Dance", dokumentarcu koji je prava košarkaška lektira za buduće naraštaje. U susret poslednjim epizodama, prisećamo se patika koje je Michael Jordan nosio tokom svoje maestralne karijere.
13.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu!
12.
May
2020
News
Počinje #BuzzingAtHome Instagram challenge. Ovo su pravila!
12.
May
2020
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker sveta.
08.
May
2020
News
Sada je, više nego ikada, važno da budemo odgovorni i čuvamo zdravlje svih nas.
06.
May
2020
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.
24.
Apr
2020
News
Proslavimo 5. rođendan zajedno! Počinje #BUZZBDAYOUTFITS Instagram aktivacija.
24.
Apr
2020
News
Pet sjajnih godina je iza nas! Mnogo toga smo postigli, ali se ne zaustavljamo, već nastavljamo da pomeramo granice sneaker kulture u regionu. Budi i ti deo naše rođendanske proslave!
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Pročitaj šta sve možeš uraditi unutar četiri zida za svoju sneaker kolekciju.
12.
Apr
2020
News
Vreme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum! Počinje BUZZing At Home – aktivacija tokom koje, od koreografa priznatih u celom regionu, možeš da naučiš sjajne plesne pokrete.
08.
Apr
2020
Blogger Pick
Hey awesome people, it’s Akasha here! Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Takođe, iskoristiću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.
01.
Apr
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi, Pišem ovaj blog iz sigurnosti svog doma u kojem se nalazim već neko vreme, kao i većina. Zato je bitno da ostanemo pribrani i pozitivni najviše što možemo. U tome nam svakako mogu pomoći dnevne aktivnosti. Pronađite neku dnevnu rutinu, hobije, vežbajte…  Ovo je idealno vreme da očistite svoje patike, pospremite delove stana koje ste stalno odlagali ili sredite ormar. Ja za svoj baš imam novi model Nike Air Max 720 patika, sa ljubičasto-ružičastim colorplay-em.
26.
Mar
2020
News
Iako smo sprečeni da Air Max Day proslavljamo na događajima širom regiona, to nas ne sprečava da na druge, podjednako kreativne načine odamo počast ovoj legendardnoj sneaker silueti.
26.
Mar
2020
News
Proslavimo Air Max Day zajedno! Budite kreativni i osvojite Air Max patike po izboru.
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Hej, hej, hej!   Evo mene ponovo sa novim blogom. Ovoga puta, odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil u pitanju. Predstavljam vam nove Nike Vista Lite patike.
11.
Mar
2020
Blogger Pick
Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se prva od mnogih koje ću, kao član Buzz Crew-a, napisati. Prilično sam sigurna da su me za člana Crew-a odabrali zbog opsednutosti šeširima i patikama, ali i zbog činjenice da se u mom garderoberu uglavnom nalazi urbana muška odeća. Oh, da, i zato što obožavam fotografiju, ali iz ugla fotografa. Za početak našeg druženja odlučila sam da vam predstavim pravu “bombastičnu” siluetu – Nike Air Force 1 Shadow “Multi-Color”. Vreme je da se upoznamo!
09.
Mar
2020
News
Brend Reebok je, u čast velikog povratka Conor McGregor-a na MMA scenu, proglasio comeback legendarne sneaker siluete.
05.
Mar
2020
News
Brend New Balance doneo je new-school vibe omiljenom klasiku iz devedesetih – modelu 850. Ovo je priča o njemu!
string(0) ""
string(0) ""