Blog

01.
Jul
2020
News
Počeo je Summer Sale u svim Buzz šopovima.
01.
Jul
2020
Blogger Pick
Ćao svima! Nedostajali ste mi. Veoma sam srećna što mogu da vam predstavim priču i photoshooting koje smo uradili za trenutno najatraktivniji model papuča. Iako sam veliki ljubitelj patika, ove papuče su definitivno privukle moju pažnju. A ako ste mislili da se za njima neće okretati glave ovog leta, paaa, bolje ih pogledajte još jednom.
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Hello moji dragi momci i devojke – i vama koji ste još uvek kod kuće i onima koji su se već vratili normalnoj svakodnevnici. Sloboda koju smo s nestrpljenjem dočekali sada ima potpuno drugačiji ukus, zar ne?
22.
Jun
2020
News
Naš novi shop otvara se 25. juna u BEO Shopping Centru. Vidimo se na novoj adresi!
17.
Jun
2020
Blogger Pick
Pozdrav ljudi! Kroz prethodne priče sam imala priliku da isprobam i pišem o svojim omiljenim modelima patika.  Ipak, moj današnji outfit potpuno je rezervisan za brend Adidas.
15.
Jun
2020
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
11.
Jun
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi,    Dugo me nije bilo, priznajem, ali nikada nije kasno za dobru Buzz Crew priču, naročito kada je povod ovako gotivan. Ovoga puta fotkamo se u novim Buzz majicama. 
27.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet. Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno je sve u redu i tu smo da koloritom i autfitom otvorimo sezonu.
15.
May
2020
News
Već nedeljama svi pričaju o "The Last Dance", dokumentarcu koji je prava košarkaška lektira za buduće naraštaje. U susret poslednjim epizodama, prisećamo se patika koje je Michael Jordan nosio tokom svoje maestralne karijere.
13.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu!
12.
May
2020
News
Počinje #BuzzingAtHome Instagram challenge. Ovo su pravila!
12.
May
2020
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavređuje svu pažnju sneaker sveta.
08.
May
2020
News
Sada je, više nego ikada, važno da budemo odgovorni i čuvamo zdravlje svih nas.
06.
May
2020
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, poslednjih mesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.
24.
Apr
2020
News
Proslavimo 5. rođendan zajedno! Počinje #BUZZBDAYOUTFITS Instagram aktivacija.
24.
Apr
2020
News
Pet sjajnih godina je iza nas! Mnogo toga smo postigli, ali se ne zaustavljamo, već nastavljamo da pomeramo granice sneaker kulture u regionu. Budi i ti deo naše rođendanske proslave!
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Pročitaj šta sve možeš uraditi unutar četiri zida za svoju sneaker kolekciju.
12.
Apr
2020
News
Vreme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum! Počinje BUZZing At Home – aktivacija tokom koje, od koreografa priznatih u celom regionu, možeš da naučiš sjajne plesne pokrete.
08.
Apr
2020
Blogger Pick
Hey awesome people, it’s Akasha here! Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Takođe, iskoristiću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.
01.
Apr
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi, Pišem ovaj blog iz sigurnosti svog doma u kojem se nalazim već neko vreme, kao i većina. Zato je bitno da ostanemo pribrani i pozitivni najviše što možemo. U tome nam svakako mogu pomoći dnevne aktivnosti. Pronađite neku dnevnu rutinu, hobije, vežbajte…  Ovo je idealno vreme da očistite svoje patike, pospremite delove stana koje ste stalno odlagali ili sredite ormar. Ja za svoj baš imam novi model Nike Air Max 720 patika, sa ljubičasto-ružičastim colorplay-em.
string(0) ""
string(0) ""