Adidas ZX 2K Boost

Oseti komfor u njegovom punom obliku, jer su Adidas ZX modeli udobniji nego ikada pre! Boost sistem koji je „ugrađen“ u ovu popularnu siluetu čini je nezamenljivom u svim street izdanjima ove jeseni.

Adidas ZX 2K Boost ženske patike

Nove Adidas ZX 2K Boost ženske patike nisu atraktivne samo zbog efektnih detalja istaknutih na đonu i gornjištu, već i zbog komfora koji će ti pružiti sa svakim korakom. Zahvaljujući ugrađenoj Boost tehnologiji, one predstavljaju savršen izbor za svako street style izdanje.

Adidas 2K ZX Boost muške patike

Predstavljamo ti Adidas ikonu koja donosi novu dimenziju komfora! Adidas 2K ZX Boost muške patike, zahvaljujući ugrađenoj Boost tehnologiji, pružaju najudobniji osećaj ikada. Unapređeni dizajn patike i detalji koji ih ističu u masi čine ovaj model apsolutnim jesenjim favoritom.

Svaki model iz nove ZX kolekcije spaja prepoznatljive elemente siluete sa Boost tehnologijom, koja doprinosi njihovoj maksimalnoj udobnosti i futurističkom izgledu.

I đon adidas ZX Fuse Boost patika osmišljen je tako da doprinese celokupnom utisku komfora. Garantuje stabilnost sa svakim korakom.

Gornjište patike izrađeno je od mrežastog materijala koji savršeno obavija stopalo. Model sadrži i dodatna ojačanja u prednjem delu, što je čini savršenim izborom svih streetwear izdanja.

string(0) ""
string(0) ""