pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

13.
Mar
2019
Blogger Pick
S vremena na vrijeme dobijemo više nego što smo očekivali kada su u pitanju kreativnost i stil. Dobar dizajn je ono što očekujem od kompanije kao što je Nike i oni me nikada ne iznevjere. Toliko sam se zanio kada mi je moja BUZZ ekipa pokazala ove patike da sam zaboravio da se predstavim. Ja sam El Nino, vaš domaćin za današnji „unboxing“.
11.
Mar
2019
Arrivals
Budite i vi jedinstveni poput neona i novu Champion kolekciju potražite u svim našim šopovima i online.
27.
Feb
2019
Blogger Pick
Zdravo ljudi. Došlo je vrijeme da se i mi malo bolje upoznamo :) Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... paaa u svaki oblik umjetnosti. Svaki moj dan je jako dinamičan i ispunjen kreativnim i jako kvalitetnim aktivnostima a ovim postom cu vas  uvesti u svoju svakodnevnicu sa jednim od mojih omiljenih sportswear brendova- Adidas!
20.
Feb
2019
Blogger Pick
Hej, ja sam Zvezdi, sa bloga Mint Stories. To je moj digitalni svijet kreativnosti, inspiracije, razmjene ideja i novih destinacija. Vjerovatno se već znamo, jer ja sam dio Buzz Crew-a (nježniji dio naše ekipe) kao i divni momci Kalin, Alex P, SkilleR i DJ Doncho.
13.
Feb
2019
Blogger Pick
Nijesam zaboravio da pišem, samo izgleda da kada trideseti put zamisliš želju na rođendanskoj torti, ona uglavnom ima veze sa slobodnim vremenom na dnevnom, nedjeljnom ili mjesečnom nivou. A u ovom rasporedu slobodnog vremena prsti malo teže pronalaze put do tastature.
13.
Feb
2019
Arrivals
Kada su 1974. godine prvi put lansirane, Converse One Star su istog trenutka pokrenule revoluciju. Bila je to godina u kojoj je autentično, neustrašivo ponašanje mladih dobilo najboljeg saveznika. Gotovo da nema buntovnika koji ih do sada nije nosio i koji nije učestvovao u pisanju njihove istorije. A kakva je to istorija!
06.
Feb
2019
Blogger Pick
Pozdrav, dragi čitaoci! Ćao, Buzz Sneakers! Lijepo je pisati vam opet, i to o ovom igranju sa veselim parom Puma RS-X Toys patikama, u tako nevjerovatnim bojama. U zadnje vrijeme sam dosta putovao, ali ovaj šuting me je odveo u daleka vremena, kada smo bili djeca i kada je sve djelovalo lagano i jednostavno.
06.
Feb
2019
Arrivals
Da li znate da su devedesete u modnim krugovima označene kao decenija unisex-a? Pioniri, kada je riječ o ovom trendu, upravo su legendardni supermodel Kate Moss i brend Calvin Klein, koji su pred sam kraj dvadesetog vijeka ohrabrili dizajnere da se igraju sa odjećom i obućom koju mogu nositi i muškarci i žene. Bio je to početak jednog novog talasa u modnom svijetu, čiji se uticaj može vidjeti i danas.
23.
Jan
2019
Blogger Pick
U adidas Falcon zaljubila sam se na prvi pogled. Svako ko me poznaje zna da sam dugogodišnji fan adidas patika, dok me je ovaj model privukao ne samo zbog svog jedinstvenog dizajna, već i zato što je riječ o limitiranoj liniji koja je posvećena baš ženama. Kao neko ko mnogo vjeruje u osnaživanje žena i pronalaženje ljepote u samoj sebi, predstavljanje ove linije vidim kao još jedan korak koji je brend adidas napravio baš sa ovom linijom Falcon patika.