pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

30.
Oct
2019
Blogger Pick
Pozdrav ekipo, ovdje Vekac sa novim tekstom.
24.
Oct
2019
News
Kada se retro odjevnim komadima doda primjesa urbanih elemenata, nastaje „one of a kind“ kolekcija s potpisom brenda Champion.
23.
Oct
2019
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React je dokaz da među umjetnosti, autentičnosti i stila ne bi trebalo da bude razlike.
21.
Oct
2019
News
Nove Nike Air Force 1 patike predstavljaju sve što ste željele u svojoj kolekciji.
09.
Oct
2019
Blogger Pick
Za sve ljubitelje patika, Sneakerville je vjerovatno najgotivnija stvar koja se ikada desila na ovim prostorima. Hej, festival patika! Pa bukvalno se ništa bolje nije pojavilo još od festivala čokolade. Kada sam poslJednji put organizovao 2Hot4Stage fest, vidio sam kako zapravo izgleda izložba patika i, generalno, sneakerhead scena na jednom mjestu. Raspametio sam se koliko je svemirskih i old school modela bilo izloženo toga dana. A to je samo teaser za ono što slijedi u Beogradu! 
02.
Oct
2019
Blogger Pick
Tako svjetla, tako odvažna, boja sa krivudavog paterna te obuzme odmah, i to u onoj – pravoj mjeri koja naglašava stil. Ove patike znaju svoj posao! Ja sam El Nino, vaš domaćin i danas ćemo se provozati u mojim novim Nike Air Max 95 LV8 patikama.  
25.
Sep
2019
News
Nike Air Max 270 React dokaz su da između komfora i istinske umjetnosti i stila raskorak ne mora da postoji.
25.
Sep
2019
Blogger Pick
Pozdrav, ekipa! Kroz prethodne priče sam imao priliku da isprobam i pišem o mojim omiljenim modelima patika iz svijeta Adidasa i Najka. Iako skoro nikad ne odstupam u odabiru između ova dva brenda, oduvijek sam volio da probam nešto novo i dam šansu novim stvarima, tako da danas idemo u svijet Pume - model Puma RS-X.
18.
Sep
2019
Blogger Pick
Hej društvo, u ovoj blog priči predstaviću vam moj novi omiljeni par patika, savršen, kul, sladak i trendi – adidas Samba Rose. Pričaću vam o njihovoj veoma interesantnoj istoriji i, što je najvažnije, o mnogo različitih načina za kombinovanje uz autfite.