pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

18.
Dec
2019
Blogger Pick
S novom NBA sezonom dolazi i hladnije vrijeme. Kad nosiš patike cijeli život, što nositi kad moraš sakriti gležnjeve i piti čajeve? Meni lično ne odgovaraju nikakve čizme, moj izbor se uvijek svodi na glomaznije, hightop košarkaške patike.. Ali koje uzeti za ovu sezonu? Čak i da biram zatvorenih očiju, izbor bi pao na Air Jordan Spizike. Zašto? Ispriča ću vam jednu malu priču.
11.
Dec
2019
Blogger Pick
Jedva sam čekala da vam se javim sa novim blog postom i ovim outfitom! 
10.
Dec
2019
News
Vrijeme je za pravi #StlylishThrowback, jer će se ove zime retro odjevni komadi nositi u potpuno modernom ruhu.
04.
Dec
2019
Blogger Pick
Hej ljudi, U zadnje vrijeme sam mnogo putovao, posjetio neka nevjerovatna mejsta i imao priliku da upoznam izvanredne ljude! Nekom drugom prilikom pričaću vam o mom putovanju po Južnoj Americi i Evropi sa udruženjem „Misterije bugarskih vokala“. Vratio sam se kući ispunjen, pun energije i inspiracije za nove avanture.
20.
Nov
2019
Blogger Pick
Dame i gospodo, došlo je ono vrijeme u godini! Već mogu da osjetim kako hladan vjetar osvaja ulice našeg lijepog grada. Ali nema šanse da dozvolim da me uspori. Riješen sam da ove zime budem u pokretu, kao što sam bio tokom cijele godine. Još jedna stvar od koje ne odustajem je udobnost. Kako bih postigao sve što sam naumio, prvo sam prošetao do Buzz šopa, gdje su mi prijatelji pokazali ove Nike Rhyodomo duboke patike. One su moja prva linija odbrane od hladnoće
06.
Nov
2019
Blogger Pick
Pozdrav ekipa! Vrući dani polako prolaze, ali ne i vrući modeli patika!
30.
Oct
2019
Blogger Pick
Pozdrav ekipo, ovdje Vekac sa novim tekstom.
24.
Oct
2019
News
Kada se retro odjevnim komadima doda primjesa urbanih elemenata, nastaje „one of a kind“ kolekcija s potpisom brenda Champion.
23.
Oct
2019
Blogger Pick
Nike Air Max 270 React je dokaz da među umjetnosti, autentičnosti i stila ne bi trebalo da bude razlike.