pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

GIVE FRESH AIR – RECAP
GIVE FRESH AIR – RECAP
News
28.04.2022.

GIVE FRESH AIR – RECAP

Juče je održan  Nike „Give Fresh Air“ − događaj koji je obradovao sve ljubitelje sneaker kulture i legendarnog Air Max modela. Posebnu pažnju posjetilaca privukla je interaktivna radionica u kojoj su učesnici imali priliku da pokažu svoju kreativnost.

U okviru Buzz radionice učesnici su, koristeći boje i materijale, dizajnirali legendarne siluete AM TERRASCAPE, AM90 i AM97. Najbolji rad je nagrađen Air Max modelom po izboru i custom tepihom urađenim po njihovom dizajnu.

U okviru event-a održan i panel čiji je domaćin bila Violeta Rovčanin. Na temu istorije, ali i noviteta u svijetu Air Max-a pričala je sa Lukom Bojanovićem, Tik-Tokerom i zaljubljenikom u Air Max i Lanom Šahbaz – fashion influenserkom. Oni su, takođe, podijelili svoja znanja, iskustva i sjećanja na ovu siluetu od najranijeg djetinjstva do sada.

Sigurni smo da pravi ljubitelji Air Max-a nisu propustili ovaj događaj, a ako ste ipak bili spriječeni − vidimo se nekom sljedećom prilikom.

Dio atmosfere pogledajte u galeriji.

 

Buzz tim

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.