pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
03.03.2021.

UČESTVUJ U ZX NAGRADNOJ AKTIVACIJI I OSVOJI NOVE ADIDAS PATIKE

Da li si spreman/spremna da osjetiš ZX? Budi kreativan/kreativna, jer možeš osvojiti adidas ZX patike po tvom izboru. Šta treba da uradiš?

Na našem Instagram profilu pronađi story sa novom siluetom adidas ZX patike. Uradi printscreen tog story-ja i dodaj mu različite elemente – gifove, crteže ili dizajn inspirisan baš tom siluetom. Objavi story koji si sam/a kreirao/la na svom otključanom Instagram profilu do srijede, 10. marta i taguj @buzzsneakerstation uz #adidasZX i # sa zemljom iz koje se igraš.

Npr. ako si iz Crne Gore, dodaj #buzzmontenegro.

 PRAVILA ADIDA ZX INSTAGRAM NAGRADNE AKTIVACIJE

Da bi učestvovao/la u adidas ZX  Instagram aktivaciji, neophodno je da tvoj profil bude podešen na public i da Instagram story objaviš do 10. marta 2021. godine, uz obavezan tag @buzzsneakerstation, #adidasZX, kao i # zemlje iz koje učestvuješ (primjer: #buzzmontenegro). Učešćem u ovoj aktivaciji i tagovanjem našeg profila daješ dozvolu da repostujemo tvoj story na našoj Instagram stranici.

Takođe, da bi se tvoj Instagram story uzeo u obzir za nagradu, neophodno je da pratiš BUZZ na Instagramu.

Tvoj Instagram profil treba da bude public do kraja aktivacije, odnosno do proglašenja pobjednika.

BUZZ tim će u utorak,  12. marta proglasiti najkreativnije story-je, po jedan iz svake zemlje. Autori tih story-ja biće pobjednici adidas ZX Instagram aktivacije. Svaki od odabranih učesnika osvojiće ZX patike.

NAPOMENA: Dobitnici nagrade mogu odabrati bilo koje adidas ZX patike, koje su dostupne u našoj ponudi. Ukoliko odabereš ZX 2K BOOST PURE siluetu, svoju nagradu možeš preuzeti krajem mjeseca, kada će patike stići u Buzz šopove.

Uživaj u jedinstvenom adidas ZX osjećaju. Zaigraj se i srećno!

Buzz tim

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.