pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
28.03.2017.

AIR MAX DAY 2017

Podgorica je juče pored Berlina, Njujorka, Moskve, Sao Paola bio još jedna metropola u kojoj se proslavio 30.rođendan jednog od najpoznatijih Nike modela patika – Air Max 1. Na slavlju na adresi Cetinjski put bb, garaža TC Delta City BUZZ je organizovao brojne aktivnosti za ljubitelje i obilježio najvažniji dan u sneaker kulturi.

Svi koji vole Air Max, juče su od 12h do 17h prošetali svoj omiljeni par, a Air Max Day okupio je i brojne ličnosti iz javnog života, među kojima su  i glumac i maneken Nikola Šoć, model i reprezentativac bodibilding tima Marko Vukotić, blogerka Tamara Bulatović i mladi kolekcionar Nemanja Drobnjak.  

Cijeli Air Max Day obilježen je izložbom najnovijih i najstarijih Air Max patika, SNKRS REFRESH kornerom u kojem su svi koji očiste patike, zamijene petrle dobili na poklon i torbe KISS MY AIRS i AM bedževe. 

Mjesec Air Max-a i dalje traje i odlučili smo da aktivaciju JUST GOT ’EM produžimo i tako svima  koji imaju svoj omiljeni AM model omogućimo da učestvuju i osvoje 140 eura poklon vaučer.

Šta je potrebno da uradiš do 5.aprila:

-fotkaj svoj omiljeni Air Max model u ruci/rukama

-na svoj otvoreni profil Instagram ili Facebook okaci fotku uz svoj Air Max slogan, misao, ideju, rimu i taguj @buzzmontenegro uz #justgotem #kissmyairsmne #buzzmontenegro

Najkreativnija fotka i copy osvojiće poklon vaučer u iznosu od 140 eura za kupovinu brenda Nike u BUZZ-u. Pobednika će odabrati Nike i BUZZ tim.

U nastavku pogledajte galeriju fotografija sa Air Max Day-a.

Vidimo se sljedeće godine!

Slični članci

24.
Apr.
2024.
News
Od petka, 3. maja, u Njegoševoj Ulici br. 18 moći ćeš da pronađeš ekskluzivne modele i limitirane serije tvojih omiljenih sportskih...
06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...