10/10 2020.
News

TIMELESS CLASSICS: Adidas modeli bez kojih nećemo moći ove jeseni

Nova sneaker sezona otvorila je vrata novim trendovima, ali se mi ove jeseni ipak odlučujemo za neprolaznu klasiku. Na umu su nam siluete brenda Adidas koje na sebi već nose oznaku approved i predstavljaju savršen izbor u gotovo svim prilikama... Zapravo – u svim prilikama!

Iako nismo ljubitelji tmurnih jutara i hladnih večeri, kišovitih i sumornih dana, to nas ne sprječava da se ovog oktobra odlučimo za patike koji će unijeti mnogo boje u naše svakodnevne autfite. One ne moraju biti potpuno obojene – dovoljno je da imaju detalj, dva ili tri u nekoj upečatljivoj boji ili upečatljiv print da nam dan bude bolji. Ko zna, možda te neki od ovih modela inspirišu da obučeš nešto što do sada nisi.

Ovo su Adidas modeli bez kojih nećemo moći ove jeseni.

Adidas Superstar – klasik koji se uvijek izdvaja

Silueta koja je nedavno proslavila 50. rođendan, svoje mjesto  u sneaker svijetu ustoličila je jedinstvenim dizajnom, ali i činjenicom da je nezamjenjiva komponenta streetwear-a već decenijama. Naš apsolutni favorit ove jeseni su muške Superstar patike upečatljve zelene boje sa crnim detaljima, koje će u tvoj autfit vratiti old school vibe i unijeti sasvim dovoljno boje u tmurnu jesenju svakodnevnicu.

Adidas ZX 2K Boost – statement ženske patike koje ćeš obožavati

Ponesi pravi vatromet boja na svojim patikama. Model koji je savršen izbor za to je Adidas ZX 2K Boost, koji donosi potpuno novu dimenziju komfora i udobnosti. Efektan gradijent plavih i ružičastih tonova na đonu, uz detalje na gornjištu i peti patike, učiniće da ovaj model bude tvoj prvi izbor u svim jesenjim izdanjima. Atipične su, ali ih upravo to izdvaja u masi i zato ih obavezno ponesi tokom oktobarskih dana.

Adidas ZX Fuse Boost muške patike – za hod kao po oblacima

Sneaker ikona ZX ove jeseni dolazi u potpuno novom ruhu – upotpunjena Boost tehnologijom i u koloritu koji ne očekuješ. Đon je najupečatljiviji dio na ovom Adidas ZX Fuse Boost muškom modelu i savršeno se izdvaja na gornjištu crne boje. Zašto se baš ona ne bi našla u tvojoj kolekciji ove jeseni?

Adidas Superstar – ženski model upečatljivog printa

Kada klasičnom Superstar modelu dodaš upečatljiv crno-bijeli print, nastane Adidas Superstar Leopard Stripes. Tako jednostavne, a tako efektne, ove ženske patike ispunjavaju sve kriterijume za savršen stajling.

Adidas ZX 2K Boost Gradient

Da li si spremna na novu dimenziju dizajna upotpunjenu savršenim komforom? Naruči Adidas ZX 2K Boost Gradientženske patike futurističkog dizajna koje će postati neizostavni dio tvog street style-a. Sa njima će svaki stajling biti kompletan.

Sve modele koje smo danas izdvojili možeš pronaći u našim šopovima ili naručiti online.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jul.
2020.
News
Imaš cool ekipu iz škole koja obožava patike i želi da učestvuje u našoj Back to School kampanji? Prijavite se i otkrijte nam zaš...
16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
01.
Jun.
2020.
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavrjeđuje svu pažnju sneaker svijeta.
string(0) ""
string(0) ""