pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
17.07.2020.

WE’RE LOOKING FOR THE COOLEST SCHOOL CREWS

Kada ti kažu da je tvoja ekipa iz škole cool, šta ti prvo padne na pamet? Po čemu se ona izdvaja od drugih, sličnih ekipa – koje su to male pobjede i uspjesi na koje ste svi zajedno ponosni? Odgovor na sva ta pitanja nam je potreban jer tražimo The Coolest School Crews – ekipe koje će biti lica nove Buzz Back to School kampanje.

Ukoliko misliš da ti i tvoja ekipa zajedničkim poduhvatima zaslužujete da uđete u uži izbor, pročitaj koje sve uslove treba da ispunite da biste svi zajedno postali lica naše nove kampanje.

Uslovi prijave za Buzz The Coolest School Crew kampanju

  • Ekipa koja se prijavljuje može da broji od 3 do 5 članova koji ne moraju biti iz istog odjeljenja ili škole, niti treba da budu ista generacija, ali je važno da su osnovci ili srednjoškolci. Zadržavamo pravo da odaberemo i ekipe koje imaju više od 5 članova, ukoliko nam se dopadne njihova priča.
  • Tvoja ekipa i ti možete biti članovi različitih timova, klubova i sekcija iz oblasti plesa, sporta, robotike, informatike, gaming-a, prirodnih i društvenih nauka, humanitarnog i ekološkog rada ili bilo koje druge oblasti u kojoj ste postigli neko značajno dostignuće.
  • Godine za prijavu ekipa nisu važne – važno nam je samo da ukoliko imate manje od 18 godina imamo odobrenje vaših roditelja ukoliko baš vas odaberemo za lica kampanje.
  • Lica Back to School kampanje mogu biti sve školske ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Severne Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Bugarske, Rumunije i Albanije.

Koja dostignuća uzimamo u obzir prilikom izbora ekipa?

  • Prvo/drugo/treće mjesto na nekom državnom/regionalnom/međunarodnom takmičenju.
  • Organizaciju humanitarne akcije ili neke druge humanitarne aktivnosti za pomoć pojedincima, grupama ili organizacijama.
  • Doprinos zajednici/gradu/odjeljenju/školi na razlličite načine – radne akcije, čišćenje različitih dijelova grada i druge društveno odgovorne aktivnosti.

Prijavu nam možete poslati na e-mail adresu buzzschoolcrew@buzzsneakers.me. Imate slobodu da budete kreativni i da nam se predstavite na najoriginalniji način. Neka vaša prijava sadrži odgovor na temu: My School Crew is Cool because

Možete nam slati videe (sa TikTok-a ili neke druge platforme), fotografije i propratni tekst – bilo koji materijal koji će vas kao ekipu predstaviti na najbolji, najoriginalniji i najkreativniji način.

Prijave traju od 17. jula do 1. septembra 2020. godine.

Jedva čekamo da vas upoznamo!

Buzz tim

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.