01/06 2020.
News

NIKE AIR MAX 2090 ARE THE SHOES OF THE FUTURE

Već smo navikli da nam dizajneri brenda Nike iz sezone u sezonu predstavljaju novitete koji na sve moguće načine pomjeraju standarde i granice sneaker svijeta. Tako je bilo i ove godine, u susret Air Max Day-u, kada je svjetlost dana ugledala patika koja je već obilježila 2020. godinu – a po mnogobrojnim mjerilima će to i nastaviti.

U pitanju je Nike Air Max 2090, patika koja kroz dizajn ilustruje budućnost cjelokupnog sneaker svijeta, a sadrži isti DNK siluete koja je prije 30 godina napravila pravu revoluciju.

Udobnost i jedinstvena konstrukcija koje krase Air Max patike, na modelu AM2090 upotpunjene su futurističkim detaljima, kreiranim na osnovu višegodišnjeg istraživanja i proučavanja ovog revolucionarnog modela.

Da bi dodatno istakli strukturu nove patike, dizajneri su koristili crnu boju za materijale koji upotpunjuju njenu stabilnost i inovativnost, dok su nešto laganiji potporni dijelovi uočljivi zahvaljujući bijeloj boji. Dostupne u koloritima koji su uobičajeni za dizajn električnih automobila, Air Max 2090 su, prema zamisli Nike-ovih dizajnera, zapravo njihova sneaker replika.

Ni prepoznatljivi Air Max logotipi nisu izostavljeni na ovoj silueti, jer je pažnja bila usmjerena na svaku komponentu patike kreirane za budućnost. Tako model  Air Max 2090 sadrži nešto veću Air jedinicu i do 200 procenata veći prozor u odnosu na onaj koji je posjedovao prvobitni model, predstavljen prije 30 godina.

Još jedan novi-stari detalj je kropovani Swoosh, koji je unaprijeđen u odnosu na prvobitne Air Max 90.

Ne propustite priliku da ovog proljeća ponesete model o kojem će se sigurno još mnogo pričati u budućnosti. Pronađite ga u našim šopovima ili naručite online.

Buzz tim

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Jun.
2020.
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
16.
May.
2020.
News
Već nedjeljama svi pričaju o „The Last Dance“, dokumentarcu koji je prava košarkaška lektira za buduće naraštaje.
12.
May.
2020.
News
Zdravlje svih nas bilo je i ostalo najveći prioritet. Sada su, usljed izmjena vanrednih mjera, naši šopovi ponovo otvoreni.
string(0) ""
string(0) ""