pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
12.05.2020.

THE #BUZZINGATHOME INSTAGRAM CHALLENGE IS ON

Let’s dance together! Pokaži nam kako si se snašao/la u učenju Unjine koreografije i objavi video na svom Instagram story-ju, jer možeš osvojiti par omiljenih patika. Buzzing At Home challenge traje do 14. maja, pjesmu uz koju Unja đuska možeš pronaći ovdje, a u nastavku pročitaj i pravila učešća.

Da bi učestvovao/la u Buzzing at Home Instagram challenge-u, potrebno je da do 14. maja na svom Instagram story-ju objaviš kako đuskaš Unjinu koreografiju, uz @buzzsneakerstation@unjagreen i #buzzingathome

Da bi tvoj video učestvovao u challenge-u, potrebno je da nas pratiš na Instagramu i da tvoj profil bude podešen na public do proglašenja pobjednika aktivacije. Učešćem u challenge-u daješ nam dozvolu da tvoj video repostujemo na našem Instagramu. 

Unja Green će 15. maja proglasiti pobjednika challenge-a, dok će njegovo/njeno ime biti objavljeno na Unjinom i našem Instagram profilu. Pobjednik challenge-a će osvojiti patike iz BUZZ-a po sopstvenom izboru.

Let’s have some fun and dance together!

Buzz tim

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.