pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News
24.10.2019.

BE ONE OF A KIND. BE CHAMPION

Ko je one of a kind? Onaj koji je uvek svoj, bez obzira na okolnosti, bez obzira na trendove, na ono što je in ili out! Smjelost je, kažu, vrlina, a mi te ove jeseni pozivamo da je „probudiš“ i uvedeš u svoje svakodnevno odijevanje. Pravi saveznik u tome biće ti nova Champion kolekcija, koja je već dostupna u svim našim šopovima.

Zašto se za nju može reći da je jedinstvena? Da, odlikuju je retro krojevi – baggy duksevi sa kapuljačom kraćeg ili dužeg kroja, kompleti trenerki koje nas ponovo vraćaju u devedesete, u blokove, i čine da se street moda te decenije uvuče u naše garderobere, ali i ženstveniji komadi, kao što je to slučaj sa suknjama koje prate liniju tijela. Međutim, ono po čemu je jesenja Champion kolekcija najupečatljivija jesu detalji koji tako prate aktuelne modne trendove, a opet odudaraju od njih.

Ponesi je ove jeseni uz džins, bilo da govorimo o klasičnim farkama koje prate liniju tijela, baggy jeans-u ili teksas suknjama i teksas jaknama. Champion u novoj kolekciji donosi mnogo zanimljivih kombinacija koje će se savršeno uklopiti sa nekim od modela patika koje ćeš pronaći u našoj ponudi. 

Neka tvoj street style ove jeseni bude najbolji odraz tvoje ličnosti, a smjelost osobina po kojoj će te prepoznavati gdje god da kreneš. Ne brini, ne možeš pretjerati u tome, jer granice ne postoje kada te obuzme Champion manija. Postoje samo odjevne kombinacije koje obuhvataju manje ili više odjevnih komada tog brenda, dok su greške svedene na minimum.

Izazivamo te da ove jeseni budeš one of a kind Champion i da novu kolekciju pronađeš u svim našim šopovima i online.

Buzz tim

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.